Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes az orgazmusra? Se csikló, se hüvelyi!
Több dolog is lehet. Először is az orgazmus nálatok lányoknál tanulandó dolog egyszerűen meg kell tanulni, próbálni, gyakorolni, koncentrálni és jól megfigyelni mi zajlik benned. A maszturbálás épp ezért fontos dolog, mert megtanulod közben, hogyan működik a tested, ha eddig nem maszturbáltál még soha(régebben) akkor lehet csak ez hiányzik. Vagy azért múlik el magától mert az izgatás nem halad a fokozódó érzéseddel(azaz a technikán kell finomítani) vagy mert valamilyen pszichológiai folyamat következményeként gátlódik. Azaz valami olyan dolog történt veled kis korodban ami kapcsolódik az orgazmushoz és negatív szóval valami bántó vagy félelmet okozó.
Én azt javaslom, hogy próbáld egyedül a dolgot finomítgasd a technikát gondolj húzd magad amennyire csak tudod és ne az orgazmus legyen a cél hanem, hogy minél jobban érezd magad! Ha 1-2hónap után sem sikerül, mindenképp keress fel egy pszichológust! Vele ki tudjátok majd bogozni mi gátol és amint megvan már minden rendben is lesz. Szerintem a háziorvosodnak ha elmondod ő tud majd adni telefonszámot vagy ilyesmi.
Sok sikert :)
Pszichológushoz menni nem szégyen, lehet, hogy ő többet tud segíteni mint mi. Érdemes az ilyenekre szakosodott emberhez fordulni (szexuálpszichológus).
Én is ebben a cipőben jártam egy darabig, és saját magamom, egyedül, maszturbálva tudtam kiküszöbölni ezt. Koncentrálj, gondolj erotikus dolgokra, indítsd be a fantáziád, ne hagyd, hogy kialudjon a szikra.
Azóta olyan orgazmusaim vannak, hogy szájbefogás kell, hogy ne hallják. :-)))
Szia!
Tudom már kicsit régebben írtad ezt a kérdést de kíváncsi vagyok hogy mi történt azóta mert nekem most ugyanez a problémám. Hirtelen megszűnik az érzés. Nem tudom mit tegyek? Neked már megoldódott? És hogyan? Előre is köszi.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!