Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok képes az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes az orgazmusra? Se csikló, se hüvelyi!

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy mindössze 3 hete élek szexuális életet,de sehogy se tudok elmenni.Tudom,hogy 3 hét még kevés idő ahhoz,hogy a barátom ismerje a testem,de azért fura,hogy csikló orgazmusom sincs,pedig nagyon jó az orális-szex,a barátom elég tapasztált már. Engem ez annyira nem is zavar,de a barátomon látom,hogy őt igen.Kérdezte,hogy nekem hogyan lenne jó,hogyan csinálja,és ha érzem,hogy kezd jó lenni,akkor rögtön szóljak neki,és akkor ott csinálja.Az a helyzet,hogy ha magamnak csinálom(kézzel,zuhanyrózsával,akárhogy),akkor se megyek el,egy idő után megszűnik az érzés.Pedig nem gondolok semmire,próbálok ellazulni. Mi lehet a gond? Frigid nem vagyok,mert elég rendesen be tudok indulni,csak épp megszűnik a dolog! :(:(:( Légyszi csak normális válaszokat írjatok,mert egy bizonyos szinten így is rosszul érzem magam miatta! :( Előre is köszi! Egy 19 éves lány
2008. jún. 21. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Több dolog is lehet. Először is az orgazmus nálatok lányoknál tanulandó dolog egyszerűen meg kell tanulni, próbálni, gyakorolni, koncentrálni és jól megfigyelni mi zajlik benned. A maszturbálás épp ezért fontos dolog, mert megtanulod közben, hogyan működik a tested, ha eddig nem maszturbáltál még soha(régebben) akkor lehet csak ez hiányzik. Vagy azért múlik el magától mert az izgatás nem halad a fokozódó érzéseddel(azaz a technikán kell finomítani) vagy mert valamilyen pszichológiai folyamat következményeként gátlódik. Azaz valami olyan dolog történt veled kis korodban ami kapcsolódik az orgazmushoz és negatív szóval valami bántó vagy félelmet okozó.

Én azt javaslom, hogy próbáld egyedül a dolgot finomítgasd a technikát gondolj húzd magad amennyire csak tudod és ne az orgazmus legyen a cél hanem, hogy minél jobban érezd magad! Ha 1-2hónap után sem sikerül, mindenképp keress fel egy pszichológust! Vele ki tudjátok majd bogozni mi gátol és amint megvan már minden rendben is lesz. Szerintem a háziorvosodnak ha elmondod ő tud majd adni telefonszámot vagy ilyesmi.

Sok sikert :)

2008. jún. 21. 16:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen a választ! :)Remélem,hogy nem fajulnak el odáig a dolgok,hogy pszichológust kelljen felkeresnem! :( Persze az se segít túl sokat,hogy a barátom folyton kérdezi szex közben,hogy na,el tudsz menni? Így elég nehéz nem arra gondolni,hogy legyen már orgazmusom! De tudom,hogy ő csak nekem akar jót. Ha van még valakinek vmilyen hasznos ötlete,vagy tippje,az légyszi írjon,sokat segítenétek vele! :)
2008. jún. 21. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Pszichológushoz menni nem szégyen, lehet, hogy ő többet tud segíteni mint mi. Érdemes az ilyenekre szakosodott emberhez fordulni (szexuálpszichológus).

Én is ebben a cipőben jártam egy darabig, és saját magamom, egyedül, maszturbálva tudtam kiküszöbölni ezt. Koncentrálj, gondolj erotikus dolgokra, indítsd be a fantáziád, ne hagyd, hogy kialudjon a szikra.

Azóta olyan orgazmusaim vannak, hogy szájbefogás kell, hogy ne hallják. :-)))

2008. jún. 21. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak úgy tudod orvosolni, hogy minél jobban megismered a saját tested. Valamint agyban is fel kell "nőni" a dologhoz. Ha fogod tudni - márpedig előbb-utóbb ez bekövetkezik - hogy mi a jó neked, a párodat is rávezetheted és akkor lesz igazán nagy élvezet a szex! Fantáziálj!
2008. jún. 21. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Majd igyekszem! :D
2008. jún. 21. 23:19
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Tudom már kicsit régebben írtad ezt a kérdést de kíváncsi vagyok hogy mi történt azóta mert nekem most ugyanez a problémám. Hirtelen megszűnik az érzés. Nem tudom mit tegyek? Neked már megoldódott? És hogyan? Előre is köszi.

L/22

2009. ápr. 10. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!