Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha az utcán megláttok egy jó nőt, aki mellett egy kevésbé jó pasi van (pl: túlsúlyos)?
A túlsúlyos nem azt jelenti, hogy undorítóan kövér.
Sok esetben normálisabb ember az, aki külsőleg máshogy néz ki, mint a legtöbb, divat nélkül létezni nem tudó ember - mert ugye vékonynak lenni is divat, ahogy azt a tévéből láthatjátok.
Még mindig sokkal jobb, mint amikor egy vékony, b*zisan hosszú hajú, edzetlen csávóval mászkál egy jó nő.
Amúgy relatív a szépség - ezzel most biztosan újat mondtam.
Kezdjük azzal, hogy ki a jó nő? Lehet számodra jó nő számomra meg csúnyácska...innentől kezdve ki a kevésbé jó pasi? Ki szerint? Társadalom szerint? Férfiként nem minősítem a pasikat csak a nőket osztályozom...és azt gondolnám, hogy a kolléga szerencsés, hogy - már ha tetszik nekem a csaj- ilyen barátnője van! Ennyi!
Nem a társadalomnak kell megfelelni csak a párodnak..lehet..sőt biztos, hogy a jó nőnek a "kevésbé jó pasi" sokkal faszább gyerek..szebb..jobb adottságú mint te...hiszen vele van és nem veled..ez így van jól!
Ez a gazdag meg stb...a lényeg a lényeg neki van nője aki meg becsmérli annak nincs...a "rossz pasi minden este döngeti és menő arc..aki meg siránkozik és leminősít egy másik embert nem tudja azt felmutatni mint akit lenéz innentől kezdve fordul a kocka és a "kevésbé jó pasi" alfa hímmé válik a becsmérlő meg kicsesszett lúzerré :-)
Én vagyok a nő, amúgy.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!