Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milka pralinét ajándékba?

Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 hete vagyunk együtt,viszont neki kedden születésnapja lesz és nem tudom mit vegyek neki ajándékba.Azt tudom hogy szereti az epres milkát és arra gondoltam hogy Milkra pralinét.Szerintetek nem gáázos egy pasinak szív alakú csoki??És szerintetek ennyi elég lenne?végülis még nem vagyunk olyan régóta együtt. am 16éves lesz. Előre is köszi a válaszokat.
2009. okt. 11. 08:08
 1/6 anonim válasza:
Figyu a leg job ajándék egy 16 ves fiunak 1ho WOW elö fizetés
2009. okt. 11. 09:15
 2/6 A kérdező kommentje:
nem WOW-zik....:D:D
2009. okt. 11. 09:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz de én személy szerint jobban örülök annak ha a barátnőm süt nekem sütit :D Bármilyen rossz is az sokkal személyesebb :)
2009. okt. 11. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
én utálom
2009. okt. 11. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
én nagyon örülnék neki(a kedvencem:))
2009. okt. 11. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
én is a falat kaparnám örömömben, nagyon szeretem a milkát :D bármilyen plüssállatkánál vagy dísztárgynál jobb
2009. okt. 11. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!