Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elveszi tőlem azokat akik nekem tetszenek?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú akibe szerelmes voltam, ő is belém. A barátnőm pedig nagyon nyomult rá, és később miatta szakítottunk is. Nem baj, elnéztem neki... Most pedig kirándulni voltunk, és az osztályba tetszik egy fiú nekem ( ő tudja), és beszélgettem avval a fiúval, aki mellesleg mindig hazakísér meg ilyenek, erre odajön és szinte hátralökött és ő kedett el vele röhögcsélni. Őt is elveszi tőlem? Mit szóltok? Miért szereti őt mindenki?2013. jún. 14. 17:09
1/9 anonim válasza:
Egy ilyen lányt nem lehet barátnőnek lenni, simán csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő önző p.icsa
2/9 anonim válasza:
Mert egy hülye kis ribi, aki mindenkinek kelleti magát! De látod megvan a közönsége, mert el is fogadják tőle. Neked legyen annyi sütnivalód, hogy nem mondod el neki, hogy ki tetszik neked. Ha meg odajön mondd meg neki, hogy hogy lehet ekkora bunkó paraszt!
3/9 anonim válasza:
Egy fiu nem alma, hogy csak ugy el lehet venni. Csábitani igen.
4/9 anonim válasza:
szóval 3as neked: kelletés = csábítás
5/9 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy szeretem, meg ő nem is veszi észre, hogy engem ez zavar... Amúgy mindenki szereti tehát muszály vele lennem...vagyis szeretek vele lenni...
2013. jún. 14. 17:16
6/9 anonim válasza:
Semmi sem muszáj, csak amit akarsz. Nem kell ilyen hülyékkel foglalkoznod. Innentől magadra vess, ha nem akarod a magad társaságából kiközösíteni. 2es voltam.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Szerintem itt több helyről gyökerezik a probléma. Először is- ha tudta, hogy az első fiúba szerelmes voltál, miért kezdett ki vele? Másodszor: lehet, hogy nem kitúrni akart a kiránduláson. Beszélj vele! Minden kapcsolat alapja a kommunikáció. Kérdezd meg, hogy miért csinálja ezeket. Tisztázd vele! Harmadszor: már ne is haragudj, de eléggé furcsállom, hogy Te panaszkodsz rá, mikor muszájból vagy vele.
Szerintem keress igaz barátokat, akikkel szeretsz együtt lenni és nem nyúlják le a kiszemeltjeidet...
8/9 A kérdező kommentje:
Az igazbarátaim szeretik.... És nem tudom megmondani neki....aztán csak összeveszünk...
2013. jún. 14. 17:54
9/9 anonim válasza:
mond meg neki talán...
amúgy meg a lányoknak mindig az kell ami a másé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!