Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elveszi tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elveszi tőlem azokat akik nekem tetszenek?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú akibe szerelmes voltam, ő is belém. A barátnőm pedig nagyon nyomult rá, és később miatta szakítottunk is. Nem baj, elnéztem neki... Most pedig kirándulni voltunk, és az osztályba tetszik egy fiú nekem ( ő tudja), és beszélgettem avval a fiúval, aki mellesleg mindig hazakísér meg ilyenek, erre odajön és szinte hátralökött és ő kedett el vele röhögcsélni. Őt is elveszi tőlem? Mit szóltok? Miért szereti őt mindenki?
2013. jún. 14. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy ilyen lányt nem lehet barátnőnek lenni, simán csak egy feltűnési viszketegségben szenvedő önző p.icsa
2013. jún. 14. 17:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert egy hülye kis ribi, aki mindenkinek kelleti magát! De látod megvan a közönsége, mert el is fogadják tőle. Neked legyen annyi sütnivalód, hogy nem mondod el neki, hogy ki tetszik neked. Ha meg odajön mondd meg neki, hogy hogy lehet ekkora bunkó paraszt!
2013. jún. 14. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy fiu nem alma, hogy csak ugy el lehet venni. Csábitani igen.
2013. jún. 14. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
szóval 3as neked: kelletés = csábítás
2013. jún. 14. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy szeretem, meg ő nem is veszi észre, hogy engem ez zavar... Amúgy mindenki szereti tehát muszály vele lennem...vagyis szeretek vele lenni...
2013. jún. 14. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi sem muszáj, csak amit akarsz. Nem kell ilyen hülyékkel foglalkoznod. Innentől magadra vess, ha nem akarod a magad társaságából kiközösíteni. 2es voltam.
2013. jún. 14. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem itt több helyről gyökerezik a probléma. Először is- ha tudta, hogy az első fiúba szerelmes voltál, miért kezdett ki vele? Másodszor: lehet, hogy nem kitúrni akart a kiránduláson. Beszélj vele! Minden kapcsolat alapja a kommunikáció. Kérdezd meg, hogy miért csinálja ezeket. Tisztázd vele! Harmadszor: már ne is haragudj, de eléggé furcsállom, hogy Te panaszkodsz rá, mikor muszájból vagy vele.

Szerintem keress igaz barátokat, akikkel szeretsz együtt lenni és nem nyúlják le a kiszemeltjeidet...

2013. jún. 14. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Az igazbarátaim szeretik.... És nem tudom megmondani neki....aztán csak összeveszünk...
2013. jún. 14. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

mond meg neki talán...

amúgy meg a lányoknak mindig az kell ami a másé

2013. jún. 14. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!