Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szép párok? Szerencsés a barátnőm, hogy párt talált magának?
tök mind1 hogy néznek ki ge*ci, nem ti fekszetek egyikkel se..szeretik egymást oszt kész, a többinek meg fuck off.
a kérdést se igazán értem..mi az h párok? ugyanazok vannak a 2 képen :D
amúgy "jó" nekik de én végső esetben házasodnák csak, ha fegyvert nyomnak a fejemhez..
szerintem a lényeg, hogy ők boldogok legyenek együtt! és fontos, hogy más véleményével nem foglalkozzanak..
16/L
"Szerencsés a barátnőm, hogy párt talált magának?"
Párjában biztos szerencsésebb mint barátnőjében, aki vadidegenek elé kirakja internetre a fényképüket.
Nem hogy ilyen kivágott rózsaszín dekoltázsos ruhára, de még egy csupasz könyökre is vagy hat kitetovált kamionsofőr veri a répát... te meg csak úgy kirakod más fényképét, kérdezés nélkül?
Facebook erre nem magyarázat, képet senki olyanról nem teszünk közzé beleegyezés nélkül akinek nem akarunk ártani.
Ez a legalapvetőbb illemszabály.
A világon pedig nem ez a legnagyobb probléma, csupán ma is tanultál valamit.
Mondjuk tényleg nem biztos hogy jó ötlet volt kitenni a fényképüket ilyen oldalra, kivéve, ha ők is beleegyeztek.
Amúgy aranyos pár, a lényeg, hogy szeressék egymást. Mondjuk nekem a srác nem kimondottan az esetem, de ez nem oszt, nem szoroz.
Sok boldogságot nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!