Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? : 16/L és 23/F
Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 13:40
1/10 anonim 

válasza:

Így nehéz megmondani. Néhány esetben sok ez a korkülönbség, néhány esetben meg nem. Rajtatok múlik.
L, 19
2/10 anonim 

válasza:

én 21vagyok, de az elmúlt két barátnőm is 16 volt.
nálunk sajnos nem működött, mert sok esetben más az "igénye" egy 21 éves srácnak mint egy 16 éves csajnak. :O
de ezt neked kell érezni hogy nálatok mi a helyzet.
21/F
3/10 anonim 

válasza:

picit sokallom, de tapasztalt és remélhetőleg nem csak a testedre hajt. :)
azért légy óvatos
(feltéve ha Te vagy a lány:P)
5/10 anonim 

válasza:

És te mit gondolsz: én 19L, Ő 26F és 2és fél éve együtt:)
6/10 anonim 

válasza:

16/L vagyok a barátom 21/F
másfél éve együtt:P
7/10 anonim 

válasza:

18/L-23/F. 3,5éve együtt. Sok sikert hozzá!!
Szerintem nem probléma, de nem csak a kortól függ hogy milyen a kapcsolatotok.
9/10 anonim 

válasza:

nekem még 17évesen is sok volt a 23:S...vége lett..
10/10 anonim 

válasza:

Volt pár ilyen kapcsolatom, valószínűleg az aktuális céljaitok nem fognak egyezni. Más periódusában lesztek mindig az életnek. A fiatal csajnak még csak 18-21 éves korában jön a bulis időszaka, a srác jobb esetben már túl vn rajta és tanul vagy munkát keres hogy talpra állhasson. Ebbe nem nagyon fér bele hgoy valakit úgymond pesztráljon. a Szexben sem biztos hogy szerencsés. mondjuk ha a csaj lenne 24 a srác pedig 28-29 az már más. Fiatal korban ez nekem határeset. Én kb 3-4 ilyen kapcsolat után megfogadtam hogy 20 év alatti csajjal sohasem járok többé, olyannal sem aki épp akkor kezdi a fősulit. Nekik minden fontosabb lesz (buli, új emberek, beilleszkedés, tanulás stb) min a kapcsolat. Nem azért mert azt akarják, csak egyszerűen ez van, nem lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!