Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ti mit tennétek, azért mert egy férjezett nő akar tőlem valamit?
Van egy nagyon csinos, aranyos kolléganőm, de már 2 éve házas, esküvőjükön is voltam. És egyre többet vagyunk együtt és akar tőlem valamit. Mindig dicsér, milyen aranyos vagyok, milyen rendes vagyok stb, pedig sose volt sikerem a nőknél nem vagyok egy adonisz. Multkor a kávézóban ketten voltunk és rátette a kezét a kezemre én erre mondtam mindjárt, hogy férjnél vagy, erre annyit mondott, hogy a férjem otthon van.
Mit akar tőlem ez a nő? Miért csinálja ezt?
Ha nem kapja meg, ami szerinte jár...
Mondom ezt úgy, hogy engem is csaltak már meg. Én se adtam meg, amit kellett volna, azért. Vállalnom is kellett a felelősséget ezért.
De ha nem akarod, passzold le nekem!:D
Ha bejön a csaj rajta, te magad mondtad, hogy egyébként nincs nagy sikered a nőknél, most az élettől te is megkaptad a lehetőségedet. Még bármi lehet belőle, de egy jó dugás biztos.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!