Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy érzem nekem megy ez a "barátnősdi" dolog?

Figyelt kérdés
Nem tudok megnyílni egy kapcsolatban, nem megy a becézgetés. Az az érdekes, hogy amikor ábrándozok egy kapcsolatról, akkor minden olyan egyszerűnek tűnik, a valóságban pedig nem megy:( Lehet az a baj, hogy túlságosan meg akarok felelni vagy még nem vagyok érett egy kapcsolatra? Hogy lehet ebből "kigyógyulni"? (17)
2008. jún. 20. 22:16
 1/6 A kérdező kommentje:

úgy érzem nekem nem megy

bocsi, kimaradt egy szó

2008. jún. 20. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is éreztem :)

Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyű mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülről jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)

2008. jún. 20. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:

valószínüleg későn érő típus vagy, nem baj, hisz senki sem egyforma. De aztán ha megtalálod a megfelelő lányt, minden magától fog jönni, hidd el. 17 évesen még nagyon fiatal vagy, és ne foglalkozz vele hogy mások minél hamarabb kezdik el a csajozást...

De az is számít hogy szeretnéd a kapcsolatot,a becézgetést. Csak most éppen nem találtad meg a megfelelő lányt számodra. De sok sikert hozzá!

2008. jún. 20. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat:)

a 2. hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy lány vagyok, bocsi, ezt elfelejtettem írni a kérdésben:)

2008. jún. 21. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Végre felfogtam mire gondolsz...:D Sztem az a "gond" hogy nem engeded magadhoz közel a srácokat!És sztem ne akarj megfelelni mert aki szeret az elfogad olyannak amilyen vagy.Csak lazulj el és menni fog ez!HAJRÁ!!!
2008. jún. 22. 00:37
 6/6 A kérdező kommentje:

igazad van abban, hogy nem engedem magamhoz közel a srácokat, talán azért mert félek a csalódástól..., ami tudom, hogy nem kerülhető el, és erőssé is teszi az embert, de mégis....

de azért megpróbálom megfogadni a tanácsodat:)

2008. jún. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!