Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy érzem nekem megy ez a "barátnősdi" dolog?
úgy érzem nekem nem megy
bocsi, kimaradt egy szó
Ilyet én is éreztem :)
Lehetséges, hogy csak meg kéne nyugodnod, és ellazítanod magad.. Persze ezt is nagyon könnyű mondani, valóságban nehezebb. Kezdd úgy, h vedd lazán a dolgokat, és ne olyan komolyan... Egy kapcsolat, attól lesz kapcsolat, hogy úgy tetszel neki, ahogy vagy :) Ne aggódj ennyit, habár átérzem a problémád, én is túl sokat foglalkozok magammal.. ne aggódj, biztos megértél rá, csak túl nagy súlyt teszel a saját válladra. A becézgetés abszolút belülről jön, ne akard szándékosan! Szóval majd jön. Sok sikert, ha eszembe jut valami, majd még írok:)
valószínüleg későn érő típus vagy, nem baj, hisz senki sem egyforma. De aztán ha megtalálod a megfelelő lányt, minden magától fog jönni, hidd el. 17 évesen még nagyon fiatal vagy, és ne foglalkozz vele hogy mások minél hamarabb kezdik el a csajozást...
De az is számít hogy szeretnéd a kapcsolatot,a becézgetést. Csak most éppen nem találtad meg a megfelelő lányt számodra. De sok sikert hozzá!
köszi szépen a válaszokat:)
a 2. hozzászólónak csak annyit mondanék, hogy lány vagyok, bocsi, ezt elfelejtettem írni a kérdésben:)
igazad van abban, hogy nem engedem magamhoz közel a srácokat, talán azért mert félek a csalódástól..., ami tudom, hogy nem kerülhető el, és erőssé is teszi az embert, de mégis....
de azért megpróbálom megfogadni a tanácsodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!