Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha játszik velem, és megakar szívatni? (bővebben lent. )
Júliusban megismertem meg egy 21 éves srácot a neten, nagyon jól elvoltunk. Kezdett furcsa lenni, hogy sűrűn beszél volt bnőjéről. Kiderült, hogy még szereti... Egyszer találkoztunk, de utána megszakadt a kapcsolat.
Már jó ideje nem beszélünk. De most felvette velem a kapcsolatot a legjobb barátja...ugyanazon az oldalon, ugyanúgy ahogy a 21 éves.
Mikor beszéltünk, felhozta volt bnőjét...
Arra gondoltam, hogy megakarnak szívatni. A 21 éves fütyit ugyanis kicsit leosztottam, hogy mi a baja, hogy ilyen antiszociális velem szemben. Mit csináljak?
Köszönöm a válaszokat.
L/17

Szerintem ne foglalkozz vele.. Ha meg érzel iránta valamit, akkor próbáld megbeszélni vele a dolgot. Nem írtad hogy mi a célod. "Mit csináljak?" Mit akarsz elérni? Jóba lenne vele, összejönni vele?
Ha csak jóban lenni, akkor ne érdekeljen, hogy annyit beszél a volt barátnőjéről. Ha meg komolyabbat, akkor próbáld meg kicsit elcsábítani.. Megfogni valamivel.. És elfeledtetni vele a volt barátnőjét. Ha nem rég szakítottak, akkor nem érdemes rögtön kimutatni valódi szándékod.

hát ennek annyi..
találsz t jobbat, meg meg is érdemled!
hát ez úgy volt, hogy ő is, meg én is komolyabbat akartunk. csak ő "össze lett zavarodva".
mikor meg én írok neki msnen, hogy megbeszéljük, akkor meg tök bunkó :S meg antiszociális.... szóval nem tudom.
meg igazából a haverja sem rossz pasi, de most ő minek foglalkozik velem.. nem értem. :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!