Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van ha játszik velem, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha játszik velem, és megakar szívatni? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Júliusban megismertem meg egy 21 éves srácot a neten, nagyon jól elvoltunk. Kezdett furcsa lenni, hogy sűrűn beszél volt bnőjéről. Kiderült, hogy még szereti... Egyszer találkoztunk, de utána megszakadt a kapcsolat.

Már jó ideje nem beszélünk. De most felvette velem a kapcsolatot a legjobb barátja...ugyanazon az oldalon, ugyanúgy ahogy a 21 éves.

Mikor beszéltünk, felhozta volt bnőjét...

Arra gondoltam, hogy megakarnak szívatni. A 21 éves fütyit ugyanis kicsit leosztottam, hogy mi a baja, hogy ilyen antiszociális velem szemben. Mit csináljak?

Köszönöm a válaszokat.

L/17

2009. okt. 10. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz vele.. Ha meg érzel iránta valamit, akkor próbáld megbeszélni vele a dolgot. Nem írtad hogy mi a célod. "Mit csináljak?" Mit akarsz elérni? Jóba lenne vele, összejönni vele?

Ha csak jóban lenni, akkor ne érdekeljen, hogy annyit beszél a volt barátnőjéről. Ha meg komolyabbat, akkor próbáld meg kicsit elcsábítani.. Megfogni valamivel.. És elfeledtetni vele a volt barátnőjét. Ha nem rég szakítottak, akkor nem érdemes rögtön kimutatni valódi szándékod.

2009. okt. 10. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

hát ennek annyi..

találsz t jobbat, meg meg is érdemled!

2009. okt. 10. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:

hát ez úgy volt, hogy ő is, meg én is komolyabbat akartunk. csak ő "össze lett zavarodva".

mikor meg én írok neki msnen, hogy megbeszéljük, akkor meg tök bunkó :S meg antiszociális.... szóval nem tudom.

meg igazából a haverja sem rossz pasi, de most ő minek foglalkozik velem.. nem értem. :|

2009. okt. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!