Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítsen valaki, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsen valaki, mit csináljak?

Figyelt kérdés
a barátomat egyszer megcsaltam de azóta minden rendbe van és erre most hivatalos helyen voltam ami elhúzódott ő pedig éjszakás és felhívott h jön haza mert nem hisz nekem,erre azt mondta engem ellenőriz le aztán felhívom most meg nem hozzám jön,mit csináljak ?
2013. jún. 12. 20:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
a megcsalás már egy éve volt kb és már itthon vagyok és jöhet de nem akarok veszekedni, nem tudom miért akar szakítani mikor nem csináltam most semmit az a baja,hogy nem mondtam el miért nem vettem fel a telefont vagyis mondtam h mert le volt némítva de ez nem volt elég és a szüleim előtt tök gáz lett volna mondani mert épp autóban voltunk,hogy nem csaltam meg és azért nem vettem fel amit mondtam ,nem bírta felfogni.
2013. jún. 12. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolatnak oszinten megmondva annyi. Soha nem lesz meg a teljes bizalma irantad. Lehet mostmar soha nem csalnad meg. De miert kell akkor eljatszani? Na mindegy, ne ragodj a multon de tudd, hogy ez igy nem fog mukodni. Kezd ujra majd egyszer valakivel de akkor ne jatszd el egy ember bizalmat.
2013. jún. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!