Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miről kellett már lemondanod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről kellett már lemondanod a párod miatt?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 07:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

barátnak hitt emberekről,bulikról,melóról,pénzről,és még sorolhatnám

de egy dolog sem volt olyan,amit sajnálnék

22/L

2009. okt. 10. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Az előző párom miatt otthagytam egy iskolát,ami az álmom volt,ezt sajnos megbántam,mert 1 évre rá vége lett a kapcsolatunknak,ilyen hülyeséget többet nem fogok csinálni.

A mostani párom miatt lemondtam egyes szórakozóhekyek látogatásáról(rock klubbok,kávézók),mert ő másmilyen zenét hallgat és nem bántam meg.Természetesen ha megam vagyok,akkor továbbra is azt hallgatok amit nagyon szeretek.Lemondtam egy barátnőről is,mert ő nem kedvelte,ezt sem bántam meg,mert később kiderült,hogy sohasem volt igaz barátnő.

2009. okt. 10. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt olyan amiről le kellett volna mondanom. Talán a hajvasalás, mert ő imádja a göndör loboncomat, de ebben is kompromisszumra jutottunk, vasalom, de inkább csak valamilyen alkalomra.
2009. okt. 10. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
a körömlakkról:-D folyton érti az ízét, szagát ha a kezem a szája közelébe téved, ezért úgy döntöttem, amikor együtt vagyunk, nem festem egyáltalán:)
2009. okt. 10. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

a szüzességemről...

de énis akartam

2009. okt. 10. 09:47
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Arról, hogy a házban cicák lakjanak (ő költözött hozzám, de utálja a cicceket), arról, hogy sok halat egyek (állítólag erősen érződik a bőrön a halszag,ő pedig nem eszik halat).

39/N

2009. okt. 10. 11:10
 7/11 anonim ***** válasza:
semmiről :)
2009. okt. 10. 11:26
 8/11 anonim ***** válasza:
az alkalmi piálgatásokról a barátnőkkel, nagyon nem bántam meg.
2009. okt. 10. 12:32
 9/11 anonim ***** válasza:
a cigiről!!
2009. okt. 11. 01:51
 10/11 anonim ***** válasza:
A barátokról és a költekezésről. Semmi komoly. Viszont sok-mindent elnéz. A legjobbat hozza ki belőlem, Ő egy mintaférj.
2009. okt. 19. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!