Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről kellett már lemondanod a párod miatt?

barátnak hitt emberekről,bulikról,melóról,pénzről,és még sorolhatnám
de egy dolog sem volt olyan,amit sajnálnék
22/L

Az előző párom miatt otthagytam egy iskolát,ami az álmom volt,ezt sajnos megbántam,mert 1 évre rá vége lett a kapcsolatunknak,ilyen hülyeséget többet nem fogok csinálni.
A mostani párom miatt lemondtam egyes szórakozóhekyek látogatásáról(rock klubbok,kávézók),mert ő másmilyen zenét hallgat és nem bántam meg.Természetesen ha megam vagyok,akkor továbbra is azt hallgatok amit nagyon szeretek.Lemondtam egy barátnőről is,mert ő nem kedvelte,ezt sem bántam meg,mert később kiderült,hogy sohasem volt igaz barátnő.

a szüzességemről...
de énis akartam

Arról, hogy a házban cicák lakjanak (ő költözött hozzám, de utálja a cicceket), arról, hogy sok halat egyek (állítólag erősen érződik a bőrön a halszag,ő pedig nem eszik halat).
39/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!