Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők inkább összejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők inkább összejönnek helyes kelendő pasikkal és ezzel vállalják, hogy megcsalják, elhagyják őket, mint hogy összejöjjenek olyannal akikhez kevésbé vonzódnak, de biztonságban lehetnének?

Figyelt kérdés
Tudom egy csúnya pasi is megcsalhatja a nőt és egy helyes meg nem. De ha rizikót nézzük, akkor egy helyes pasi sokkal gyakrabban csalja meg a nőt, azért mert sokkal kelendőbb a kisrétések száma, sokkal nagyobb, mint egy csúnyának. Magamról is tudom, én csúnya vagyok, de mikor baránőm volt, örültem neki mint majom a farkának rá se néztem más nőre, de ha helyes lennék lehet más lenne a helyzet. A nők ennyire buták, hogy rémennek a jópasikra és vállaljék, hogy inkább megcsalják csak azért mert jó palival akarok lenni......
2013. jún. 12. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Konkertan semmiben sem kulonbozik a mentalitasotok es az igenyetek azoktol gyonyoru noketol, akik jokepu, sikeres pasira hajtanak.
2013. jún. 12. 14:40
 22/24 anonim ***** válasza:
Én a biztonságot választom. Nem kell helyes pasi... nekem a külső ugysem lényeg..
2013. jún. 12. 15:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Haha, a csúnya pasi megcsal, a helyes pasi meg nem.. Érdekes érvelés :D Azért vicces, hogy ilyen érvelések is születtek itt. Az az igazság, hogy az ember személyisége fogja meghatározni, hogy megcsal-e vagy nem. Az meg lehet mindkettő "típusból". Viszont azt nem kellene elfelejteni, hogy a nagyon jól kinéző pasira rengeteg nő hajt, ezzel növelve a későbbi problémák rizikóit.
2013. jún. 12. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Hiaba irigykedsz elozo, a jokepu pasik nosules fele mar reg kieltek magukat, es nekik ellentetben veletek, mar a mennyiseg hanem a minoseg szamit.
2013. jún. 13. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!