Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nem túl gyakori érzés, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem túl gyakori érzés, ugye?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 23:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is keresd meg, lehet hogy csak arra vár, hogy kezdeményezz:D Én biztosan titkon remélném, hogy megkeres egy ilyen pasi:D
2009. okt. 10. 00:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Írd be az "összetett keresés"-hez azokat az adatokat amiket esetleg még tudsz róla. Város, életkor, ált. iskola, ilyenek. Aztán lehet, hogy rengeteget kidob majd, de szépen végignézegeted mindet. Vagy ha ránézel a nevekre, beugrik a csajszi vezeték neve is. Hm? Sok szerencsét! Én drukkolok Neked/Nektek!!!
2009. okt. 10. 00:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok és az összetett keresés jó ötlet!Azzal viszont lehet,hogy számolnod kell,hogy már nem az a vezetékneve,ha esetleg azóta férjhez ment.Azért remélem nem így van és megtalálod! :)
2009. okt. 10. 09:24
 14/21 A kérdező kommentje:

na jah, keresztnév alapján megtalálni valakit Budapesten...

és ha nem is ott lakik? :S

volt sulijairól nem tudok semmit, legalábbis nem emlékszem. :S

2009. okt. 10. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Ó, bakker! Hát ha keresztnév alapján, akkor úgy,igen! TE akarod annyira megtalálni, nem? Ha kidob Neked 1234 nevet, akkor annyit nézegetsz végig. Fotó alapján úgyis emlékszel rá. A szerelem néha őrült dolgokra késztet bennünket! Láss hozzá, ha valóban kell Neked ez a lány, viszont ha nem ér meg egy éjszakán át tartó net-böngészést, felejtsd el tényleg. Igazán ez az egy lehetőséged van, ahol rábukkanhatsz.

Ha mégsem, legalább megpróbáltad..

Sok sikert és kitartást!!!

2009. okt. 10. 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen,tényleg gázos keresztnév alapján Bp-en megtalálni valakit,de valamennyire szűkit a dolgon az életkora.Légyszi meséld el,ha sikerült megtalálni :)
2009. okt. 10. 14:05
 17/21 A kérdező kommentje:

jaj de aranyosak vagytok hogy drukkoltok.

de ha a kora "nem publikus"?

2009. okt. 10. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát, az szívás...

De én nem adnám fel akkor sem!

(én dobtam fel az "összetett keresés" ötletet!)

Ha esetleg emlékszel, vagy tudsz olyan embert akinek ő az ismerőse lehet, akkor úgy próbálj rákeresni. Vagy ha valamiért tudod, hogy szeret,rajong, akkor klub vagy horoszkóp-klub vagy ?-án születtek társasága vagy ilyesmi helyen.

Lassan kifogyok az ötletekből! :)

Tényleg, írd majd ide, hogy halad a dolog!

2009. okt. 10. 17:04
 19/21 A kérdező kommentje:

írjak emailt esetleg? xD

és hogy hívják, hány éves akitől kapom a tanácsokat?:)

2009. okt. 10. 17:30
 20/21 A kérdező kommentje:

nah találtam egy közös ismerőst.

2,5 éve nem látta, nevét tudom, meg azt hogy valszeg PESTEN lakik, és a korát. :O:S

2009. okt. 11. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!