Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túl gyakori érzés, ugye?

na jah, keresztnév alapján megtalálni valakit Budapesten...
és ha nem is ott lakik? :S
volt sulijairól nem tudok semmit, legalábbis nem emlékszem. :S

Ó, bakker! Hát ha keresztnév alapján, akkor úgy,igen! TE akarod annyira megtalálni, nem? Ha kidob Neked 1234 nevet, akkor annyit nézegetsz végig. Fotó alapján úgyis emlékszel rá. A szerelem néha őrült dolgokra késztet bennünket! Láss hozzá, ha valóban kell Neked ez a lány, viszont ha nem ér meg egy éjszakán át tartó net-böngészést, felejtsd el tényleg. Igazán ez az egy lehetőséged van, ahol rábukkanhatsz.
Ha mégsem, legalább megpróbáltad..
Sok sikert és kitartást!!!

jaj de aranyosak vagytok hogy drukkoltok.
de ha a kora "nem publikus"?

Hát, az szívás...
De én nem adnám fel akkor sem!
(én dobtam fel az "összetett keresés" ötletet!)
Ha esetleg emlékszel, vagy tudsz olyan embert akinek ő az ismerőse lehet, akkor úgy próbálj rákeresni. Vagy ha valamiért tudod, hogy szeret,rajong, akkor klub vagy horoszkóp-klub vagy ?-án születtek társasága vagy ilyesmi helyen.
Lassan kifogyok az ötletekből! :)
Tényleg, írd majd ide, hogy halad a dolog!
írjak emailt esetleg? xD
és hogy hívják, hány éves akitől kapom a tanácsokat?:)
nah találtam egy közös ismerőst.
2,5 éve nem látta, nevét tudom, meg azt hogy valszeg PESTEN lakik, és a korát. :O:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!