Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam meg?
Figyelt kérdés
Szeptemberben új suliba mentem és az egyik új osztálytársnőm nagyon tetszik nekem.Gyönyörű fekete haja,hófehér bőre és halvány zöld szeme van.Mivel csak feketét és sötétkéket hord,valamint nagyon rideg és szótlan a haverok azt mondták fölösleges nála próbálkoznom hisz igazi jégkirálynő.Egy lánnyal hajlandó beszélni az egész osztályból,ő a legjobb barátnője.Nos ez a lány meg azt mondta hogy próbálkozzak be nála.Megfogadnám a tanácsát csak nem tudom hogy hogyan szólítsam meg,miről tudnánk beszélgetni stb.Valami ötlet?Köszi előre is! 15/F2009. okt. 9. 22:36
1/1 anonim 

válasza:

Beszélgetni mindenről lehet, nem kell hozzá sok tudomány... Csak találtok valami közös témát...
Szólítsd meg úgy, hogy: Szia!:D
-ReapeR-23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!