Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért csinálja ezt? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csinálja ezt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

egy suliba járunk..mindig néz,de nem lép semmit..

az a baj h nem nézek rá túl gyakran?

de olyan furcsa..ma is bent ült a termükbe én a termük előtt vártam bnőmet és az egyik haverja kint állt,benézett,mondott vmit aztán kijjebb nyitotta az ajtót..és akk láttam h ott van..ez mi volt?

v csak én képzelődöm?

légyszi segítsetek!!mit csináljak?

fiúk!h ti ha ilyesmit csinálnátok az mi miatt lenne?

16/L

2009. okt. 9. 18:40
 1/8 anonim válasza:

Egyik bnőm ugyanígy szenved egy pasi miatt :D elmodnom én mit gondolok erről. A fiú nyuszi.. és nem tudja hogy kezdjen el ismerkedni.. nem kell aggódni csak egy kis bátorítás kell neki sztem .. mondjuk mosolyogj rá meg ilyenek és ha akar valamit akkor lépni fog hidd el. De semiképp ne úgy állj hozzá hogy csak neki kell utánad mennie hatetszik akkor jelezz neki szolidan :)

sok sikert! :)

17/L

2009. okt. 9. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi!!:D
2009. okt. 9. 18:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, kis koromban nagyon szerelmes voltam egy lányba.. és állandóan öt néztem de nem mertem odamenni :D
2009. okt. 11. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
ez aranyos!:D
2009. okt. 11. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

menj oda kérd el az msnen címét (,de amikor egyedül van)

úgyis megadja (: msnen meg már simán lehet ismerkedni :D

2009. okt. 11. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
bejelöltem vipen,szóval tom az MSN címét,de eddig vh nem volt "erőm" felvenni..:$
2009. okt. 11. 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Helo...hat en is jartam gyakran ebben a cipoben:)...mindig azt neztem discoba vagy barhol aki tetszett de o figyelembe sem vett!es emiatt szomoru voltam:(...ne gondold azt h nem tetszesz neki vagy nem josz be csak egyszeruen nem minden fiu egyforma van aki ki nyuszi fel oda menni egy csajhoz igy hat inkabb titokba tetszik neki...!szerintem szemezz vele minnel tobbet es mosolygj ra sokat,ahogy csak lehet h legyen onbizalma;)es meglatod lesz eredmenye:)sok sikert:D
2009. okt. 11. 19:57
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi!:D
2009. okt. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!