Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi az hogy passzív, uni, aktív, aktív-uni, passzív-uni stb? Ha nem akarom hogy engem . Meg én sem akarok mást meg. Akkor passzív passzív vagyok? Ha nem is áll fel akkor meg passzív passzív passzív?
passzív: akibe beteszik
aktív: aki beteszi
uni: mindkét szerepben érvényesül
aktív-uni: főként aktív, de passzív szerepet is bevállal
passzív-uni: főként passzív, de aktív szerepet is bevállal
Az hogy feláll-e nem az dönti el hogy melyik szerepben szeretsz lenni szex közben. Inkább attól, hogy milyen a szexuális irányzatod.. Szóval a passzív semmi olyasmit nem jelent, ami gátolna abban hogy merevedésed legyen :D
Szia. Úgy nézem kicsit letorkoltak itt. 🙂
Nem biztos hogy meleg vagy szerintem. A merevedési problémák könnyen okozhatja a társadalmi beidegződés is. Úgy értem, hogy a heteroorientált vilában a melegség "bűn". Ezért a tudat alattid nem engedi h elengedd magad. Adj magadnak időt, és ne érezd rossznak és majd alakul. Ezeket a státuszokat meg felejtsd el. Csináld ami jól esik, és belefér neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!