Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm, szerelmem, fél év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm, szerelmem, fél év után "albizonytalanodott". Eddig minden tökéletes volt, Azt mondja legyek türelmes. Mondom oké, de mi fér ebbe bele?

Figyelt kérdés

Sokat beszéltünk facen is, mingig mondta, mennyire szeret. Meg hogy fontos vagyok neki. Személyesen is. Ímádlak, Szerelmem, Hiányzol...stb. Most egy hete ezek eltüntek, úgyanúgy rám ír, beszélgetünk de de semmi jelzővel nem illet. Szerintetek fellángol még benne a szerelem, vagy kár is "törni magam". Pedig imádom még mindig! Nem akarom elveszíteni. Mit tanácsoltok?

25/F

2013. jún. 10. 01:24
1 2
 11/12 Pendulum92 ***** válasza:
A nagy részét leírtam az üzenetemben. Még annyit tennék hozzá, hogy az a normális szerintem, hogy nehéz időkben a párunkra is támaszkodunk, éppen nem elhanyagoljuk. Magyarul ez a sok a gondom, legyél türelemmel csak félrevezetés.(lehet ő is azthiszi, hogy azért van, de valójában simán kiszeretett)
2013. jún. 10. 12:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Megcsalt!!! Csak bevallotta. De miért kellett hetekig kínoznia elōtte.?
2013. jún. 23. 03:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!