Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig ismerem a barátom merjek vele összeköltözni?
2,5 hónapja vagyunk együtt. Totál oda vagyok érte, szerintem Ő is elég sokmindent érez irántem (pozitívat :) )
Én 23 vagyok Ő pár évvel idősebb. Olyan munkálya van ami miatt ki kell mennie nyárra németországba.. Azt szeretné, hogy menjek vele. Na itt jön a bibi - Én nem tudok németül, valamit kellene kint dolgozni - így elég nehéz, kicsit félek ennyi együtt töltött időtől is.. Ha nem lesz munkám - nem szeretném hogy Ő tartson el amíg kint vagyunk.. De viszont nagyon szívesen mennék vel , lennék vele..
Kissé pánikolok - pár nap mlva mennénk.. :(
Vélemények?
Köszönöm nagyon jólesnek ezek a válaszok.
Igen mondtam neki beszéltünk is róla - csak tényleg ahogy mondod pánikolok - most már kezd is kitisztulni miért
Csak is a munka miatt - hogy mi lesz ha nem lesz...
Ő támogat mindenben, megjegyzem Ő az első ember akinél ilyet érzek - támogatást
Csak egyszerűen ez az érzés, hogy nem akarom, hogy rá kelljen támazkodnom vagy hogy túlzottan függjek tőle :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!