Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálta? Nem tudom magam túltenni
rajta.
Figyelt kérdés
Egy nem túl jó házasságban éltem. Munkahelyet változtattam, s itt baráti kapcsolatba kerültem egy kollegámmal. Bár volt egy barátnöje, akivel nyáron nagyon együtt volt, de azt mondta, nem túl fontos neki. Udvarolt, s nagyon ízott a levegö köztünk. Olyan érzésünk volt, mintha egymásra találtunk volna. Közben én elindítottam a válásom.... (végre volt eröm kiszállni a házasságomból).... De a meglepetés ekkor ért: novemberben elment 1 hétre a csajjal "nyaralni". Egy önálló házba... ráadásul abba a faluba, ahol a kiterjedt rokonsága is lakik. Na, azt hittem lepetézek......... Aztán hazajött, s közölte, hogy szakított a csajjal.... csak azért vitte el, hogy lezárja ezt a kapcsolatot. Azóta elváltam, s együtt vagyunk, de nem tudom magam túltenni ezen. Olyan, mintha csak azért lenne velem, mert az a csaj nem jótt be neki...... vagy szegény elszúrta.... Vagy a pasiknak tényleg szükségük van szembesúlni a saját érzelmeikkel? S ehhez a legjobb egy másik nö? Szerintetek??????????
2009. okt. 8. 21:49
1/4 anonim válasza:
"csak azért vitte el, hogy lezárja ezt a kapcsolatot." - úristen, de szar szöveg!
Elvitte, és ott valamin összevesztek, így visszakullogott hozzád. Vagy tényleg rájött, hogy veled akar lenni - nem tudom. De egy biztos, nem volt őszinte hozzád.
A válást úgy fogd fel, hogy magadért tetted, nem másért.
2009. okt. 8. 21:57
2/4 A kérdező kommentje:
A válást tényleg csak magamért tettem. Ö csak "katalizátor" volt..... s eröt adott. De nem ömiatta váltam el. Igen sz@rul esett ...... s igazad van. Én is úgy gondolom. De amikor felvetettem, hogy nálam az öszinteség az alapja egy kapcsolatnak, akkor azt mondta, hogy mindig is öszinte volt hozzám. S amikor egy kicsit késöbb kibukott belölem, hogy még nem tudom 1000 %-san átadni magam ennek a kapcsolatnak, mert a lelkem még sérúlt emiatt... akkor megharagudott. Szerintetek miért? Azt mondja, én nem értem meg öt....
2009. okt. 8. 22:31
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Ne szolgáltasd ki magad neki. nagyon nem tetszik nekem a paso viselkedése, én valószínűleg hagynám az egészet. Ezek után meg tudsz benne bízni? nem valószínű...
"Olyan, mintha csak azért lenne velem, mert az a csaj nem jótt be neki......"- hát ezt gondolom nem véletlenül érzed úgy, ezek szerint azóta sem viselkedik éppen úgy, mint egy hősszerelmes hódoló?
"a pasiknak tényleg szükségük van szembesúlni a saját érzelmeikkel? S ehhez a legjobb egy másik nö?" - te is tudod, hogy ez milyen nyakatekert elmélet!...
Szerintem ha valaki szeret valakit, akkor azt egy másik emberen való "tesztelgetés" nélkül is tudja.
2009. okt. 12. 01:02
4/4 A kérdező kommentje:
Én is így látom: köszi... akkor valahol nemcsak én mesélem be magamnak, hogy ez nem korrekt. Talán annyi irandó a javára, hogy akkor még én sem voltam szabad: neki pedig volt ez a nöje, akivel le is zárta. De ami zavar, hogy már nagyban udvarolt nekem... csapta a szelet (bár "úgy" még akkor nem voltunk együtt - csak pettingeztünk....) De nekem ez már jelentett annyit, hogy ezzel fájdalmat okozott. Ma nagyon hajt és figyelmes... de már nem tud annyira lázba hozni vele...a lelkem sérült...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!