Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért csinálta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta? Nem tudom magam túltenni rajta.

Figyelt kérdés
Egy nem túl jó házasságban éltem. Munkahelyet változtattam, s itt baráti kapcsolatba kerültem egy kollegámmal. Bár volt egy barátnöje, akivel nyáron nagyon együtt volt, de azt mondta, nem túl fontos neki. Udvarolt, s nagyon ízott a levegö köztünk. Olyan érzésünk volt, mintha egymásra találtunk volna. Közben én elindítottam a válásom.... (végre volt eröm kiszállni a házasságomból).... De a meglepetés ekkor ért: novemberben elment 1 hétre a csajjal "nyaralni". Egy önálló házba... ráadásul abba a faluba, ahol a kiterjedt rokonsága is lakik. Na, azt hittem lepetézek......... Aztán hazajött, s közölte, hogy szakított a csajjal.... csak azért vitte el, hogy lezárja ezt a kapcsolatot. Azóta elváltam, s együtt vagyunk, de nem tudom magam túltenni ezen. Olyan, mintha csak azért lenne velem, mert az a csaj nem jótt be neki...... vagy szegény elszúrta.... Vagy a pasiknak tényleg szükségük van szembesúlni a saját érzelmeikkel? S ehhez a legjobb egy másik nö? Szerintetek??????????
2009. okt. 8. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:

"csak azért vitte el, hogy lezárja ezt a kapcsolatot." - úristen, de szar szöveg!

Elvitte, és ott valamin összevesztek, így visszakullogott hozzád. Vagy tényleg rájött, hogy veled akar lenni - nem tudom. De egy biztos, nem volt őszinte hozzád.

A válást úgy fogd fel, hogy magadért tetted, nem másért.

2009. okt. 8. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
A válást tényleg csak magamért tettem. Ö csak "katalizátor" volt..... s eröt adott. De nem ömiatta váltam el. Igen sz@rul esett ...... s igazad van. Én is úgy gondolom. De amikor felvetettem, hogy nálam az öszinteség az alapja egy kapcsolatnak, akkor azt mondta, hogy mindig is öszinte volt hozzám. S amikor egy kicsit késöbb kibukott belölem, hogy még nem tudom 1000 %-san átadni magam ennek a kapcsolatnak, mert a lelkem még sérúlt emiatt... akkor megharagudott. Szerintetek miért? Azt mondja, én nem értem meg öt....
2009. okt. 8. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Ne szolgáltasd ki magad neki. nagyon nem tetszik nekem a paso viselkedése, én valószínűleg hagynám az egészet. Ezek után meg tudsz benne bízni? nem valószínű...

"Olyan, mintha csak azért lenne velem, mert az a csaj nem jótt be neki......"- hát ezt gondolom nem véletlenül érzed úgy, ezek szerint azóta sem viselkedik éppen úgy, mint egy hősszerelmes hódoló?

"a pasiknak tényleg szükségük van szembesúlni a saját érzelmeikkel? S ehhez a legjobb egy másik nö?" - te is tudod, hogy ez milyen nyakatekert elmélet!...

Szerintem ha valaki szeret valakit, akkor azt egy másik emberen való "tesztelgetés" nélkül is tudja.

2009. okt. 12. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is így látom: köszi... akkor valahol nemcsak én mesélem be magamnak, hogy ez nem korrekt. Talán annyi irandó a javára, hogy akkor még én sem voltam szabad: neki pedig volt ez a nöje, akivel le is zárta. De ami zavar, hogy már nagyban udvarolt nekem... csapta a szelet (bár "úgy" még akkor nem voltunk együtt - csak pettingeztünk....) De nekem ez már jelentett annyit, hogy ezzel fájdalmat okozott. Ma nagyon hajt és figyelmes... de már nem tud annyira lázba hozni vele...a lelkem sérült...
2009. okt. 12. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!