Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most mit jelent? Tetszik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Tetszik? Talán szerelemhiány?

Figyelt kérdés
17F vagyok. Felkértek szalagavató táncra. A lány az ismerősöm. Valahogy úgy érzem hogy közelebb kerültem hozzá, de én nem akarom hogy tetszen nekem, mert csak bekavarnék saját magamnak meg neki is szerintem. de vhogy mégis annyira jó volt mikor táncoltuk meg fogtuk egymás kezét. Ez vmi szerelemhiány lehet? Mellesleg még nem volt barátnőm egyszer sem.
2009. okt. 8. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jó volt...táncolj vele a szalagavatón!!!Mégis miért nem akarod elvállalni????Tetszik neked??
2009. okt. 8. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
ez nem szerelemhiány. egyszerűen tetszik neked, mi ebben olyan hihetetlen? természetes emberi érzés. amúgy nem tudsz ellene mit tenni. olyan nincs, hogy nem akarod, hogy tetsszen neked.
2009. okt. 8. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

ertem mirol van szol, es sajnos en is tapasztalok hasonlot, probalom atvenni a kormanyt amikor arrol van szol h ki tetsszen es ki nem, de nem megy. rajottem h nincs is ertelme, csak ugorj fejest bele a helyzetbe, es lesz ami lesz:)

fatercosta

2009. okt. 8. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:
a szalagavatótáncot elvállaltam. hisz azzal kezdtem -.-" :)
2009. okt. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!