Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 17 éves érettebb lány és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 17 éves érettebb lány és egy 27 éves fiú mennyire tudna jól kijönni egymással?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat, véleményeket várok. Volt valakinek tini korban 8-10 évvel idősebb párja? mennyire működött a dolog? nem voltak nagy különbségek a korkülönbségből adódóan?
2009. okt. 8. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
azt csinálsz amit akarsz de sztem hülye vagy...
2009. okt. 8. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 18 vagyok, a barátom pedig 30.

Novemberben lesz egy éve,hogy együtt vagyunk és minden klappol :-)

Mi nagyon hasonlóak vagyunk,jól megtaláltuk a közös hangot...Én nem vagyok az a bulis típus,ő meg már kitombolta magát.

Persze először furcsa volt,hogy 12 év van köztünk.De ez már elmúlt.

Figyelj,nem tudom,hogy neked eleve az idősebbek jönnek-e be,vagy pedig ez most épp így jött össze!? De nekem mindig is a tőlem min. 6 évvel idősebbek vonzottak,csak 15-16 évesen nem sok esélyem lett volna náluk :-)

Próbáld meg! Nekem bejött! :-P

2009. okt. 8. 18:47
 3/11 anonim válasza:
Nekem 15 évesen az idősebb pasik jöttek be:)Egy sráccal össze is jöttem 1évig voltunk együtt jó volt, de a végére már nem nagyon volt jó:S 6évvel volt idősebb nálam:)Annyi volt a jó, hogy vigyázott rám és a szüleim is bíztak benn:) Sztem nincs semmi rossz abban ha egy 10évvel idősebb pasival jársz, ha jól kijöttök akkor sok sikert hozzá:) Most így 20évesen már nem nagyon jönnek be a nálam sokkal idősebbek, mert ők már családot akarnak, én meg még nem...:)
2009. okt. 8. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
45%
Még valaki, aki azt gondolja, hogy érett. Szerintem te egyáltalán nem vagy az. Ha ilyen fiatalon akarsz majd gyereket meg házasságot, akkor kampec. De legalább nem foglalod a helyet az egyetemek, főiskolákban, ennyivel több esélyem van bekerülni, köszi. Úgy cseszed el az életedet ahogy akarod.
2009. okt. 8. 21:04
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
hülye vagy!!!
2009. okt. 9. 11:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ezt Neked kell tudnod. Ha szeretitek egymást, egy hullámhosszon vagytok és nem csak megdugni akar akkor szerintem semmi akadálya.

19F

2010. júl. 12. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Az ágyban tutik lehettek ez vigasztaljon!!!!!!!
2010. júl. 12. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:

21:04es. Szerintem nem családot akar alapítani, se gyereket szülni, jó lenne a kérdésre összpontosítani. :)

Szerintem ha egy hullámhosszon vagytok és jól kijöttök egymással akkor nem lehet semmi gond de ez majd úgyis csak idővel derül ki hogy fog e működni a dolog köztetek vagy sem

Én azért szoritok, bár azért lehet mert köztem és egy 26 éves srác között kialakulóban van valami :)

Csak legyél boldog az számít :)

17/L

2010. júl. 12. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha azt nézzük, te még kiskorú vagy, ez sokszor kényelmetlen lehet majd a számodra, hogy ő meg már régesrég felnőtt. És az is az lehet, hogy jobb esetben ő egy dolgozó férfi, pedig pedig még "csak" egy kis középiskolás. Én így rosszul érezném magam a kapcsolatban. De ha téged nem zavar, hát hajrá. Jah meg ha képes vagy 20-22 évesen gyereket szülni neki.

20/L

2010. júl. 12. 19:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy rólam van szó? :DDDDDDDD Nem rólam van szó. Hihetetlen mennyire bolond némelyik hozzászóló.
2010. júl. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!