Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak szépek és ápoltak a fogai, csak egy kicsit csálék, az nagy baj?
Figyelt kérdés
Ápolt meg nem sárga, csak nem az a tipikus egyenes fogsor. Az nagy baj? Kizáró ok?2013. jún. 7. 19:32
2/8 A kérdező kommentje:
Most kicsit megkönnyebültem! :)
2013. jún. 7. 19:33
3/8 anonim válasza:
Nem :D erre való a fogszabi. Nekem éjjeli van 12 órás és nagyon sokat segített :))
4/8 anonim válasza:
Kislány a párválasztás nem olyan mint a lóvásárlás.1 kis hiba és megy a vágóhídra...
5/8 anonim válasza:
Nekem sem egyenes és kicsit még ki is áll xDD na azért enm nagyon,de igyekszem nem nyitott szájjal vihorászni-bár ez amúgy sem jellemző rám:D
Elég sok pasinak tetszem és még senki sem említette,hogy zavarná.Tény,hogy nem szépek,de ha egyébként adsz magadra ,nem hiszem,hogy ez annyira befolyásoló tényező lenne.
6/8 anonim válasza:
Én mondjuk lány vagyok, de egyszerűen nem tehetek róla, de nekem nem tetszik, ha valakinek csálék a fogai. Nem tudom elképzelni, hogy egy olyan pasival csókolózzak. Persze az ember nem úgy választ párt, hogy ha nem 175 cm hanem csak 174 akkor már nem kell. Szerintem a legtöbb embert nem zavarja, nyugi. Egyébként meg inkább legyen csálé és ápolt, mint alakra tökéletes fogsor sárgán, lepedékesen, rossz lehelettel.
7/8 anonim válasza:
beleférhet. de tudod, a szerelem nem ismer határokat:)
8/8 anonim válasza:
Nekem a fogaim kissé előreállnak és 5 perc szünet van közöttük, mégis több pasinak tetszek, mint egy hibátlan fogsorú lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!