Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim ezt mondta, szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim ezt mondta, szerintetek?

Figyelt kérdés
1,5éve vagyunk együtt. Sokat szeretget,mindig mondja,hogy én vagyok az élete engem szeret a világon a legjobban. Tettekben is bizonyítja. De szerintem néha félre kacsingat, azt mondta nekem,hogy ne legyek féltékeny egy csajra se mert az ő szívében csak én vagyok és engem senki más nem helyettesít. A többiek csak arra valók.
2013. jún. 7. 12:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom..
2013. jún. 7. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:

38 évesen én már azt látom, hogy nem lehet hosszú távon birtokolni a partnerünket! Sokkal jobb a "hosszú póráz"... persze nem kellemes a tudat, ha másokkal is "kavar" a partnerem, de ha az önbizalmam rendben van, a kapcsolatunk stabil, akkor ezzel sincs olyan óriási probléma.

Néha kell a "bizsergés" - férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez sokszor még jót is tesz a kapcsolatnak. Tapasztalatból írom.

2013. jún. 7. 13:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Kezdem én is így gondolni kedves utolsó.Épp most olvastam itt egy kérdést "Minden pasi, kalandozik egy kicsit. Lépj túl rajta! Szerintem az enyémmel is előfordult már, de ugyanúgy szeretettel vesz körül minket.. " nálam pont ugyanez a helyzet
2013. jún. 7. 13:21
 14/15 A kérdező kommentje:
Félek ha elkezdek neki hisztizni és vergődni annál rosszabb lesz.
2013. jún. 7. 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:
ezt másik nének is mondja? gondolj bele, akkor te is csak arra kellesz neki.
2013. jún. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!