Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? És ő mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? És ő mit akar ezzel (lent)? Pls. Segítséget

Figyelt kérdés
Van egy fiú, régebben "kavargattunk", de nem jött össze több okból is...Tehát voltak dolgok meg kedveltük egymást, és jött a nyári szünet én felejtettem is csak jött a suli és minden nap látom és néz rám én meg vissza és folyamatosan felhívja a figyelmet magára, pl: mindig ott van a közelemben figyeli a reakcióimat mindig néz néz és néz... mintha várna valamire, hogy csináljak vmit vagy nem is tudom. Szerintetek akar még valamit vagy csak azt nézi mit hagyott ki(mert ha nagyon akar megszerez)? Én nem bámulom meg hasonlók épp ellenkezőleg, ő néz engem folyamatosan, tudom mert a haverjai célozgatnak nekem meg az én barátaim is mondják, h néz megint vagy még mindig, és éppen arra kell járkálnia ahol én vagyok...olyan fura ez...
2009. okt. 8. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És Te mit akarsz "ezzel"?

Mert az is számít! :D

Kettőn áll a vásár...

Zavar, vagy jól esik? Neked kell tudnod, mit szeretnél, ez nem derült ki. Én nem látok ebben semmi rosszat, ha néz, hadd nézzen. Biztosan jól nézel ki, szép vagy, jó rád nézni. Ha akar valamit majd szól, üzen. Ha Te akarsz, szintén nyitva a lehetőség. :)

2009. okt. 8. 15:07
 2/4 A kérdező kommentje:
ház ez az, h én se tudom mit akarom jó lenne vele összejönni, de nem is tudom...
2009. okt. 8. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
hát kérdezd meg tőle, h mit lesel XD de normálisan megkérdezheted, hogy akar e valamit vagy csak "gyönyörködik"! Ha meg te se tudod, akkor elvárod, hogy ő tudja ez nekem kicsit homályos, de ha tisztáznátok a dolgot biztos egyszerűbb lenne
2009. okt. 8. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
sokra nem megyek ezekkel
2009. okt. 8. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!