Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a párkapcsolat körül forog az egész világ?
A környezetemben sokan amint párkapcsolatba kerülnek, a külvilág megszűnik számukra, és csak a párjukra figyelnek. Egyik osztálytársam és egyben barátnőm is, amióta barátja van, nem érdekli senki, csak a barátjával lóg minden szünetben. Pedig eddig az egész osztállyal jóban volt, most már csak én vagyok a barátja, a többiek bem tudták ezt elviselni.
Aztán itt van a nővérem. Kicsi korunktól nagyon jóban voltunk, rengeteget beszéltünk, suli után szinte szeánszként leültünk, és elbeszélgettünk-röhögtünk egy-két órát, megbeszéltük a napi eseményeket. Nos, fél éve van barátja, és ennek hatására alig van itthon, amikor hazajön, Facebookon lóg, a barátjával chatel, amikor próbálok beszélni hozzá, nem reagál. Most komolyan ennyire el kell felejteni mindent, ha pasid/csajod van? Engem nagyon bánt, főleg a nővérem viselkedése. Még sok ilyen példát ismerek, és nem értem. Tudom, hogy fontos a párkapcsolat, na de másra már nem is lehet figyelni?
Ti is ezt tapasztaljátok?
Vannak akik csak akkor boldogok, ha valakinek a valakijeként emlegetik őket. úgy érzik csak ez határozza meg őket.
Mások meg úgy vannak vele, hogy enélkül is találnak bőven értelmet az életüknek.
Nemfogodmegtudni
Nem, lila.
Nem tudom miért lettem lepontozva.
Nem azt értettem ezalatt, hogy senki mással nem lehet törődni, csak hogy ha az ember átéli a szerelmet, akkor megérti, hogy miért lesz hirtelen annyira fontos a másik.
ezek amit leírtál együtt járás,
az egyensúlyt meg kellene találni, suliban nem is jó ilyet fent tartani, de ezt mindenki maga döntse el,
amikor kicsit alább hagy a szerelem, akkor változnak majd, a tesőddal majd egyszer talén rendeződik a dolog, de ki tudja ez sem törvényszerű
amúgy a világ a szex körül forog, ez mindenben benne van N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!