Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki évekkel később...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki évekkel később újrakezdte az exével, és jól működött?

Figyelt kérdés

Felnőttebben, értelmesebben gondolkoztok már, változtatok mindketten.

Érdemes lehet újra belemenni? Tapasztalatokat szívesen olvasnék, legyen az akár negatív, akár pozitív.

2013. jún. 5. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Van olyan. +2 év múlva lett vége. Nem az én sztorim, de állítása szerint utána még jobb lett.
2013. jún. 5. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáltam, nem jött be.
2013. jún. 5. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Eljátszok néha a gondolattal, de igazából onnantól hogy külön, mással voltunk, már nem szeretném újrakezdeni vele...
2013. jún. 5. 20:50
 4/8 anonim válasza:
Mi másfél év után januárban szakítottunk, de pár nap múlva ki is békültünk és azóta is együtt vagyunk... Ha szerelmes vagy, mindegy, mennyit változtál, és jót tesz neked ez a kapcsolat, szerintem yes... :))
2013. jún. 5. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen elofordul hogy másodszorra működik a környezetemben most színre mindenki újra összejött
2013. jún. 5. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak nekem nem akar sikerülni valamiért :(
2013. jún. 5. 20:57
 7/8 Komplikato ***** válasza:

Ismertem egy srácot, olyan 24 körül volt és összejött egy 17 éves lánnyal. (Igen kicsit fiatal volt még.)

Egy évig jól együtt voltak, de aztán különváltak útjaik, mert a srác már kijött a bulizós korszakból, a kis hölgy meg csak akkor lépett bele. Valami 4 év múlva újra összejöttek, azóta össze is házasodtak. Szóval előfordul.

2013. jún. 5. 21:14
 8/8 anonim válasza:
Akik 5 éve szakítottak és csúnyán váltak el de a lány még mindig szereti van esély arra hogy újra együtt lehessenek?
2013. jún. 13. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!