Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy, nem jó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy, nem jó egy csaj se?

Figyelt kérdés

17 éves srác vagyok, és aranyos vagy helyes nem tudom, mit mondanak erre a csajok(legalább is ezt veszem észre).

Az a helyzet, hogy most is (most is mert nem ez az első eset) van egy 18 éves csaj akinek nagyon tetszem, többször kért már, hogy találkozzunk, de eddig nem történt meg. Valahogy nem akarok pedig nagyon aranyos csaj meg minden, de valahogy nem tudom...

Nem volt még rendes nőm, és eléggé szégyenlős is vagyok több téren is. Mindig keresgélek, de eddig nem találtam meg a megfelelő lányt. Arra is gondoltam, hogy egy idősebb csaj kéne, hogy bevezessen a dolgokba.

Na szóval a kérdésem, hogy miért vagyok ennyire szerencsétlen? és hogy mit csináljak a csajjal? legyek bunkó és huzam az agyát vagy megmondjam neki.

A válaszokat köszi :)

2008. jún. 19. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha neked is szimpi meg ari sztem 1 randit mindenképp megér!vagy inkább próbálj vele jobban megismerkedni...ne ugorjatok rögtön a közepébe.nem kell ide idősebb csaj.mi is 1mással vesztettük el a szüzességünket és nekem nem is kéne más!de ez egyéni:)nem vagy te szerencsétlen...te mondtad h sok lánynak bejössz/bejöttél:DISMERKEDJ!és ne ítélj elsőre!!jah és ha arra kerül a sor akkor gumi:)
2008. jún. 19. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz hogy te szűz vagy az a te dolgod hogy mit csinálsz.Amugy meg egy idősebb csaj is lehet épp olyan tapasztalatlan mint te.Főleg ha ő is szűz.De szerintem még ne rohanj sehová.Meg ha aztán jön a nagy Ő örülni fog hogy előtte nem feküdtél össze mindenféle csajjal.
2008. jún. 19. 22:01
 3/8 A kérdező kommentje:

A csaj valószínűleg már nem szűz, volt már nem egy csávója köztük az egyik legjobb spanom is, ez is zavar kicsit.

köszi az eddigi válaszokat.

2008. jún. 19. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:

én 2 lehetőséget látok: vagy nem teccik eléggé eddig egyik csaj sem (amit egy szinten megértek mert nehéz megfelelőt találni ha kicsit igényesebb vagy és ez nekem sem megy könnyen pl.)

a másik pedig hogy lehet nem a hetero irányba érdeklődsz valójában.

2008. jún. 19. 22:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Jesszus dehogynem a heteró irányba, meleg nem vagyok. inkább igényesebnek mondanám magam, sok minden zavar egy lányon ami pl. másokat hidegen hagy pl: ha sárga foga, dohányzik, nagyon szőrős a keze, bajsza van, meg ilyen ek. mind1 majdcsak összejön valami normális...
2008. jún. 19. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Hello! Ezen a lelkiállapoton majdnem minden srác átesik, én is voltam hasonlóan. A 18 éves lánynak mondd el mindazt, amit itt nekünk. Ha a lány igazán emberi, és igazán akar Téged, akkor mindenben megért, és mindenen átsegít. Ha nem, akkor ne görcsölj, mert az Igazi mindig úgy jön magától, hogy mire észreveszed, már tök szerelmes vagy bele! Nekem mindkét hosszabb kapcsolatom így kezdődött, a másodikkal már együtt élek!
2008. jún. 20. 11:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a problémád megoldása! Szállj le a magas lóról. Nekem úgy tűnik te a külseje alapján ítéled meg a nőket. Jobbnak tarod magad annál, hogy ilyen csajokkal járj. A lényeg, hogy a bajuszt és más szőrzetet el lehet távolítani egy kis gyantával és lehet, hogy máris kész a bomba nőd, aki belsőleg is megfelelne neked. De mivel ilyen a hozzáállásod esélyt sem adsz nekik. Majd rájössz te is hogy nem mind arany ami fénylik!
2008. jún. 21. 11:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Hmm az utolsó kommentelőnek ,lehet hogy igaza van, sőt.

megfontolom... köszi :)

2008. jún. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!