Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartani a kapcsolatot az exszel?
4 hónapja ért véget a 4 éves kapcsolatom.Sajnos 1 hónappal a szakítás után írtam neki egy e-mailt,amiben érdeklődtem hogyléte felől,és leírtam mi mindent történt velem.Ő még az nap válaszolt.
Azóta is e-mailezünk,de a találkozót nem merem szóba hozni.
Ő sem hozakodik elő vele,és az érzéseiről sem tudok semmit.
Bár véletlenül össze találkoztunk az utcán már kétszer is pár perc erejéig,és akkor nagyon jól elbeszélgettünk.
Látszott rajta,hogy örül annak,hogy találkoztunk.
Szerintem ő ismer engem annyira,hogy tudja mi a szándékom...
Pozitívum,ha még tartjuk a kapcsolatot? Mert én azt gondolom,hogy így nem lehet (vagy legalábbis sokkal nehezebb) elfelejteni a másikat.
Köszönöm a válaszokat!
Végülis úgy váltunk el,hogy még lehet szó a találkozásról,de hosszú időnek kell eltelnie. Azóta 4 hónap eltelt..
Mostmár bánom,hogy ráírtam...Csak nagyon megörültem annak,hogy partner lett a levelezésbe.Viszont most meg bizonytalan vagyok,hogy ő vajon csak barátként ír-e vissza,vagy még vannak érzései.
Azt hiszem megpróbálom majd a személyes találkozót.Személyesen ezt jobb lenne megbeszélni,mint e-mailben :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!