Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek mennyire fontos egy kapcsolatban hogy a férfi fizikailag erősebb, nagyobb legyen nálatok?
Nálam ez döntő fontosságú. Hiába lenne számomra ideális egy férfi ha nem érzem elég "erősnek" akkor nem tudok rá potenciális partnerként tekinteni. Van aki szerint ez butaság, csak külsőség amivel nem lenne szabad foglalkozni de én nem tehetek róla hogy így érzek. Csak akkor érzem magam biztonságban és 100%-ig nőnek ha a férfi erőfölényben van. Ez valamiféle "ősi ösztön" vagy az én személyes hülyeségem?
25/N
Vettem észre, ezért nem kellek egy lánynak sem.
egy alacsony, vékony fiú
Egyetértek veled, én is a nálam magasabb, erősebb férfiakhoz vonzódok, nem tudnék elképzelni egy nálam alacsonyabb vagy vékonyabb/gyengébb fizikumú pasit... de szerintem ez így természetes, evolúciós ösztön.
27 L
Kifejezetten nem tudom elviselni, ha egy pasi erősebb nálam. Nem szívesen kezdek nagy darab, félelmetes srácokkal, félek tőlük. Magasság 190-ig, testsúly max 100 kg. Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy férfiember 100 kg alatt csak karácsonyfadísz.
Akkor vagyok nyugodt, ha adott esetben tőle is meg tudom magam védeni.
Az utolsó két válaszból is látszik hogy szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki megtalálja a maga párját! Alacsonyabb, vékonyabb srácok, ne legyetek elkeseredve!:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Nem vagyok egy alacsony nő, és még az erőnlétemet is megirigyelhetné egy-két pasi... de még is szükségem van arra, hogy párom erősebb és nagyobb legyen nálam. Ha kell, megtudjon védeni.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!