Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Forever alone srácok, mi az oka, hogy egyedül vagytok?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 13:50
1/17 anonim válasza:
Nem találnak párt.
Hogy miért?Sok oka lehet.
3/17 anonim válasza:
Nagyok az igényeim, én pedig nem vagyok túl nagy szám. Ennyi.
4/17 anonim válasza:
mert szorongok zavart/ideges leszek ha közeledni próbálnak hozzám, vagy akkor is ha én közelednék, semmibe véve azt hogy tudom hogy ez előjön. És ez nagyon taszító, negatív kisugárzással csúnyábbnak, butábbnak látszik ugyanaz az ember mint amikor felszabadult.
5/17 anonim válasza:
vagy hogy máshogy fogalmazzak nem tudok megnyílni egy idegennek
6/17 anonim válasza:
Utolsó: ez nálam is benne van! :(
9/17 anonim válasza:
Milyen nyafogás? eddig mindenki csak a kérdésre válaszolt.
Nem volt "nem az én hibám" "igazságtalanság" stb. És részemről nem is lesz.
10/17 anonim válasza:
Mert nem hiszem, hogy bármit is tudnék a másik fél részére nyújtani egy kapcsolatban. Nem érzem amgam túl jó embernek és, hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!