Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom elvan egyedül hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elvan egyedül hogy érjem el hogy hiányozzak neki?

Figyelt kérdés
Tehát régebben nem volt ez így, folyton velem akart lenni, mindig kérdezte mikor tudunk találkozni. 50 km re lakunk egymástól, így azért nehéz összehozni. Mostanában elvan, szinte várja hogy hazamenjek. Amúgy szeret elvagyunk én ráakaszkodtam kicsit, hogy érjem el hogy újból várja hogy találkozzunk? Annyira jól esne. Tegnap is összevesztünk, és rám hagyja vissza se hív, változik és ez fáj nekem
2013. jún. 4. 13:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

bika a horoszkópja?

ugyan, az 50km nem távkapcsolat. mi 100kmre vagyunk, és mégis megoldjuk:)

2013. jún. 4. 14:35
 12/12 ivilicious ***** válasza:
50km tényleg nem vészes.
2013. jún. 4. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!