Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az a férfi aki visszautasít egy randit?

Figyelt kérdés
Nagyon szép,kedves,rendes nő,meg nagyon szeretem,de úgy érzem jobbat érdemel nálam. Én tényleg csak jót szeretnék neki! Az életem szomoró,mert szerencsétlen,és tökéletlen vagyok,attól félek,hogy csak szenvedne mellettem. Remélem normális embert talál magának!

2013. jún. 3. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hagyd már, gondolj bele ha az apja hasonló volt mint te akkor szerelmes lehet beléd lazán... pszichológia,. csak kis önbizalmat sugározz azér..
2013. jún. 4. 01:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Normális. Én is visszautasítottam már nem is 1et. Nem azért mert egy önsajnáltató szerencsétlen vagyok, kinek nincs élete meg életcélja. Hanem azért mert nincs szükségem sem barátnőre, sem kapcsolatra, sem egyéjszakás kihasználásra.

Én életem, hagy éljem már úgy ahogy nekem tetszik!

2013. jún. 4. 11:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: nézd a másik oldalról is: van egy nő, aki számodra tökéletesen megfelel. Őt elengednéd, és akkor mi lesz? Találsz helyette valakit, aki kevésbé szép, kevésbé rendes, kevésbé kedves, kevésbé szereted. Tehát te magadról azt gondolod, hogy rosszabbat érdemelsz? És be fogod érni a rosszabbal? Boldog leszel vele? Inkább kötsz kompromisszumokat, mert szerinted nem vagy elég jó ahhoz a nőhöz, aki számodra tökéletes lenne?
2013. jún. 4. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!