Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mit csinálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok ha elhagyna az a lány akiért már egy éve küzdesz?

Figyelt kérdés

Pontosabban: egy éve akarok összejönni vele körübelül, de azóta kisebb nagyobb hullámvölgyek voltak, és csak barátok voltunk eddig. De már az se, mert nem komplett a csaj...(de szeretem)

Mennyire b.sszak be?

a) kurv.ra

b) még jobban

c) mindkettő

2013. jún. 3. 15:55
1 2
 11/19 toma781 válasza:
ez komoly vagy csak vicc?
2013. jún. 3. 16:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Természetesen komoly. Nem viccelnék ezzel kapcsolatban
2013. jún. 3. 17:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell oltogatni a kérdezőt.

Nem azt mondta, hogy ezentúl a fájdalom miatt minden estéjét az alkoholmámornak szenteli, csak hogy tart egy estét, amin kiengedi a gőzt. Ez miért baj? Ti mit csináltok csalódás után? Persze, hogy nem megoldás az alkohol, de egy este belefér, és igen jól tud esni!

C!

19/L

2013. jún. 3. 20:04
 14/19 anonim ***** válasza:
e: Nem szenvednék 1 évet 1 nőért sem. Egyikük sem ér ennyit.
2013. jún. 3. 20:19
 15/19 A kérdező kommentje:
utolsó! Lehet hogy igazad van és nem érnek ennyit, de nekem most pillanatnyilag ő igenis megér ennyit. Később lehet rájönnék hogy hülye voltam, de most úgy érzem hogy megérte ez az 1 év még akkor is ha csak 1 csók volt semmi más
2013. jún. 3. 22:19
 16/19 anonim ***** válasza:

d) Beszélj vele utoljára vagy írj neki egy levelet, mond el neki mit érzel,először lehet rossz lesz, de kapsz egy választ, hamarabb túl leszel rajta.

A csaj tudja hogy egy éve akarsz összejönni vele?

2013. jún. 4. 15:19
 17/19 anonim ***** válasza:

22:19

lila köd sok mindent eltakar a szemünk elől egy idei, utána meg fogja a fejét az ember és kezdődik az önmarcangolás, hogy miért is volt ilyen hülye ...

2013. jún. 4. 15:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen tudja hogy mióta tart ez... és legjobb haverok voltunk eddig. Azt se tudom mi történt. Nem írok neki, mert csak ideges lenne már fészen is letiltott -.-
2013. jún. 4. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:

# 14

Te sem érsz annyit...Édesanyádról is ez a véleményed?

Kérdező remélem jól berúgtál, nem voltál másnapos, és találsz majd egy gyönyörű, normális csajt!

2013. jún. 5. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!