Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az, hogy a párom lebunkózta az apámat?
Nem ismerjük az előzményeket, így nem mondhatunk véleményt sem. Nem ismerjük sem a párod, sem apádat, sem azt min különböztek össze.
1. Lehet, hogy alapból toleráns a párod, de nincs olyan ember akit nem lehet annyira kihozni a sodrából, hogy ne mondjon ilyet.
2. Lehet, hogy apád is bunkó, meg a párod is.
3. Lehet, hogy apádnak van igaza, és csak a párod bunkó.
Hogy a 3 közül melyik, tudnunk kellene a fenti információkat is.
Ha én lennék a párod, és feszt bunkózna velem az apád, megpróbálnám elkerülni az ilyen konfliktusokat, megpróbálnám elkerülni a társaságát. Ha ez nem sikerül, és már sokadszorra b@xná fel az agyamat, lehet én is mondanék ilyet, nem tudom.
Hát ne haragudj, de ha pl olyat tett, ami tényleg ordenáré bunkóság, és ezt a párod mondjuk NEKED megjegyezte egy kicsit ingerülten, de apádhoz sose menne oda hogy : "azanyád te mekkora bunkó paraszt vagy!" ...
Szerintem elmondhatod neki, hogy hát igen igazad van de kérlek ezt ne mondd többet mert nekem fáj, és ha lehet neki se mondd, tiszteletben tartom a véleményed ha te is az én kérésem..
DE EZÉRT SZAKÍTANI? ... hát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!