Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a külsőm nézik?

Persze! hidd el, h jól vagy Te így! sok fiú ilyen lányt keres valójában:)
köztük én is..azaz majd fogok, most egyenlőre felszínes ribancokat akarok:)

hát olyan srácokkal ne gyere össze akik majd akarnak olyat mint te, mert most felszínes ribancokat akarnak asszem.
nyugi, vannak normális srácok, illetve olyanok akik neked normálisak. Én sem bírom a sok bulimániás szexre pénzre éhes k.vát. nem is közülük választottam bnőt, hanem egy szerényebbet;)
24/F

nemtom hány éves vagy, de fiatalabb koromban énis így voltam ezzel. én sosem hordtam miniszoknyát, sosem voltam agyonsminkelve, és sosem énvoltam a tipikus 16-18 év közötti gimis pasik kedvence. rám is rámmondták h szép az arcom, jó az alakom, stbstb. persze mikor bulikba kicsit jobban kiöltöztem, akkor jöttek ezerrel a pasik, de persze csak testi kapcsolat céljából. mikor kikerültem a gimiből, kicsit érettebb embere közé cseperedtem, kicsit énis változtam. összetalálkoztam egy gimis volt oszt.társammal, akinek azvolt az első reakciója, hogy: úristen, tevagyaz??? sosem találtam volna ki.
azóta se hordok miniszoknyát, nemhordok hasig kivágott felsőket, és nincsrajtam vakolat smink. mégis nagyon sok pasi megnéz, sokan próbálkoznak, de ezek már nemaz a kategória akik gimiben voltak. persze ittis akadnak olyanok akiknek leginkább a testem kell, de bőven akadnak olyanok is, akik kapcsolatot akarnak, normálisat. azóta van már barátom, több mint 3 éve vagyunk együtt (a gimis volt oszt.társam:D)
szóval hidd el, amint kikerülsz abból a közegből, ahol a pasik még abban a korban vannak, hogy jól megtoszni, aztán annyi, csajok is csak arra mennek h minél több pasi megnézze őket, onnan már egészen más lesz minden.
Utolsó válaszoló: 16 leszek holnap, és én is úgy vagyok, ahogy te voltál gimis korodban..
Anyukám is azt mondja, nem ebben a korosztályban fogok rendes, érett fiút találni... Én sem vagyok feltűnösködő, azért vesznek észre sokkal többen bulikban.

Tudod a pasik kurv@k, rib@ncok!
Keress egy rendes fiút, aki nem él ilyen sz@jha életet, mint ezek a mai faxok.
Ezeket a faxikat meg jól vágd át:-))))

Boldog Szülinapot! :-)
Amúgy épp ezért, mert úgy öltözködsz a bulikban. Elsőre mindenki csak a másik külsejét látja(huh most nagy újat mondtam)[vakoktól eltekintve], és abból is vonja le az első következtetéseket. Ha úgy öltözöl, mint a "beképzeltek, felszínesek, ..." akkor elsőre az is fog átjönni, még ha nem is vagy az. És ugye aki ilyenre pályázik, az nem fog a belső értékekkel foglalkozni.
18/F :-)
Hol laksz amúgy?:-) jöhet email.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!