Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a külsőm nézik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a külsőm nézik?

Figyelt kérdés
Nézem a lányokat és olyan beképzeltek, felszínesek, rosszindulatúak, ribancok, akiknek a fél város megvolt... És a pasiknak bejönnek nagyon...! Én meg szerény vagyok, kissé visszahúzódó, de azt mondják szép az arcom, a szemem, és megnéznek a pasik, de főleg akkor, amikor smink, magassarkú, rövid cuccok buliba... Engem ez úgy zavar... Nem is akarnak megismerni, csak NAGYON közelről... :( És mit esznek a felszínes ribancokon? (Elnézést a kifejezésért, nem találtam jobbat.)
2009. okt. 7. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A felszínes ribancokat is csak NAGYON közelről akarják megismerni.
2009. okt. 7. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Persze! hidd el, h jól vagy Te így! sok fiú ilyen lányt keres valójában:)

köztük én is..azaz majd fogok, most egyenlőre felszínes ribancokat akarok:)

2009. okt. 7. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:

hát olyan srácokkal ne gyere össze akik majd akarnak olyat mint te, mert most felszínes ribancokat akarnak asszem.

nyugi, vannak normális srácok, illetve olyanok akik neked normálisak. Én sem bírom a sok bulimániás szexre pénzre éhes k.vát. nem is közülük választottam bnőt, hanem egy szerényebbet;)

24/F

2009. okt. 7. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nemtom hány éves vagy, de fiatalabb koromban énis így voltam ezzel. én sosem hordtam miniszoknyát, sosem voltam agyonsminkelve, és sosem énvoltam a tipikus 16-18 év közötti gimis pasik kedvence. rám is rámmondták h szép az arcom, jó az alakom, stbstb. persze mikor bulikba kicsit jobban kiöltöztem, akkor jöttek ezerrel a pasik, de persze csak testi kapcsolat céljából. mikor kikerültem a gimiből, kicsit érettebb embere közé cseperedtem, kicsit énis változtam. összetalálkoztam egy gimis volt oszt.társammal, akinek azvolt az első reakciója, hogy: úristen, tevagyaz??? sosem találtam volna ki.

azóta se hordok miniszoknyát, nemhordok hasig kivágott felsőket, és nincsrajtam vakolat smink. mégis nagyon sok pasi megnéz, sokan próbálkoznak, de ezek már nemaz a kategória akik gimiben voltak. persze ittis akadnak olyanok akiknek leginkább a testem kell, de bőven akadnak olyanok is, akik kapcsolatot akarnak, normálisat. azóta van már barátom, több mint 3 éve vagyunk együtt (a gimis volt oszt.társam:D)

szóval hidd el, amint kikerülsz abból a közegből, ahol a pasik még abban a korban vannak, hogy jól megtoszni, aztán annyi, csajok is csak arra mennek h minél több pasi megnézze őket, onnan már egészen más lesz minden.

2009. okt. 7. 14:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Majd csak találok egy fiút, aki nem csak fekve akar látni...
2009. okt. 7. 14:17
 6/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: 16 leszek holnap, és én is úgy vagyok, ahogy te voltál gimis korodban..

Anyukám is azt mondja, nem ebben a korosztályban fogok rendes, érett fiút találni... Én sem vagyok feltűnösködő, azért vesznek észre sokkal többen bulikban.

2009. okt. 7. 14:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudod a pasik kurv@k, rib@ncok!

Keress egy rendes fiút, aki nem él ilyen sz@jha életet, mint ezek a mai faxok.

Ezeket a faxikat meg jól vágd át:-))))

2009. okt. 7. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia!Légy önmagad,mindig légy természetes,és ne játssz szerepeket,mert az visszatetsző!Maradj ilyen,amilyen vagy!Ha Te így érzed jól magad a bőrödben,akkor nincs ezzel semmi gond a világon,a megfektetős pasikkal meg légy elutasító,és nyers!Hidd el,te is fogsz találni rendes fiút,akinek nem csak a tested kell majd!Ne add fel,és járj nyitott szemmel,vedd észre a visszahúzódóbb,csendesebb pasikat is!Ne felejtsd el: a remény hal meg utoljára!Hajrá! :-)
2009. okt. 7. 17:06
 9/13 bamboochatheone ***** válasza:
0%
Miért csak a külsőm nézik?-Mert gondolom te sem látsz át a szöveteiden.-.-"
2009. okt. 7. 20:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Boldog Szülinapot! :-)

Amúgy épp ezért, mert úgy öltözködsz a bulikban. Elsőre mindenki csak a másik külsejét látja(huh most nagy újat mondtam)[vakoktól eltekintve], és abból is vonja le az első következtetéseket. Ha úgy öltözöl, mint a "beképzeltek, felszínesek, ..." akkor elsőre az is fog átjönni, még ha nem is vagy az. És ugye aki ilyenre pályázik, az nem fog a belső értékekkel foglalkozni.

18/F :-)

Hol laksz amúgy?:-) jöhet email.. :-)

2009. okt. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!