Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, aki sokat olvas?
Ez most így hülye kérdés, de tényleg érdekel, mert a fiú osztálytársaim emiatt cseszegettek régebben, hogy sokat olvasok és mekkora stréber vagyok meg hasonlók.. Tényleg ennyire gáz, ha szoktam könyveket is olvasni, nem csak ilyen hülye magazinokat, amiket elkeseredett nők írnak a szintén elkeseredett nőknek és kb. minden szám arról szól, hogy a pasik mekkora szemetek és hogy fogyjunk 2 nap alatt 20 kilót?
15 vagyok egyébként
utazás a föld középpontjába
80 nap alatt a föld körül
nemo kapitány
grant kapitány gyermekei
15 éves kapitány
rejtélyes sziget
nem a 10.40-es vok, de én ezeket olvastam, nagyon jók :)
Kedves kérdező, NEM járnék olyan lánnyal, aki NEM olvas. Az olvasás az egyik legcsodálatosabb dolog a világon, kár, hogy ezt sokan nem értik. Ami a hülye magazinokat illeti, ez a mondatod annyira tetszett, hogyha nem lennék 8 évvel idősebb legszívesebben most rögtön randira hívnálak. Végre egy csaj, aki nem hülye liba! :-)
Egyébként strébernek lenni jó. Én is stréber voltam, pontosabban nem voltam teljesen ostoba és érdekelt a tananyag, engem is kiközösítettek emiatt. Most egy nagy presztizsű reál egyetemi szakra járok. Azok akik lestrébereztek pedig pincérként, árufeltöltőként stb. dolgoznak...
én meg sokat animézek, olvasni nem szeretek, csak akkor ha vmi hasznos információt szerzek meg belőle, pl pszichológiai könyvekből
De sztem járnék, ez csak egy hobbi semmi más
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!