Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olvastam egy kérdést imént...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam egy kérdést imént itt gykn, amiben arról volt szó, hogy a pasi részegen nem kísérte haza a barátnőjét, az meg szakítani akart. Milyen ez már?

Figyelt kérdés
A pasi bizonygatta, hogy szereti a csajt, gondolom a csaj kételkedett ebben. Valóban ezek a megfelelő összefüggések? Ha nem kísér haza a barátom, ez már azt jelenti, hogy nem szeret? 2O. L
2013. jún. 1. 22:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nyilván. Legalábbis szerintem. Szerinted?
2013. jún. 1. 22:24
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha csajommal megyek szórakozni, nem iszom le gy magam, hogy ne tudjam hazakisérni.
2013. jún. 1. 22:25
 13/21 anonim válasza:
Jelzem, hogy szó nem volt éjjelről. Kb. 8 lehetett az óra, még nem is sötétedett... Én lennék a srác.
2013. jún. 1. 22:30
 14/21 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy felbukkansz te is srác...

Madridism. Én csak arra akartam kilyukadni, hogy a srác valószínű elszúrta ezt a dolgot, részegen nem gondolkodott úgy, ahogyan az helyénvaló, azért viszont nem tudom elítélni, hogy kicsit piált. Főleg ha ez olyan ritkán történik, ahogy ő állítja. Tény, hibázott.

De ettől szerintem még nagyon nagyon szeretheti a csajt (vagy persze nem). Csak szerintem túlságosan durva azt a következtetést levonni, hogy nem szereti a barátnőjét.

2013. jún. 1. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:

ebből gondot, ez remek mi lesz ha több évet kell eltölteni

hát én kísértem haza szilveszter után gyalog, majd szépen hazamentem, nahát nem haltam bele, na és akkor mi van? semmi

hát ez nem lehet akkora gond, nekem nem N

2013. jún. 1. 22:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Te vagy a nő, és a párodat kísérted haza?
2013. jún. 1. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, persze. És újra kilyukadunk ott, hogy a csaj hülye. :D
2013. jún. 1. 22:53
 18/21 Pendulum92 ***** válasza:
Én nem gondoltam, hogy nem szereti, viszont hatalmas tiszteletlenség. De ott is kifejtettem a véleményem.
2013. jún. 1. 22:54
 19/21 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, de tuti nem akadtam volna ezen ki. Tiszteletlenség... És az mi, hogy ennyit nem tud elnézni a barátjának? Ha hazáig dumáltak, a srác tudta, hogy hazaért egyben, nem tudom mi a gond... Szerint is a csaj a hülye.
2013. jún. 1. 22:59
 20/21 Pendulum92 ***** válasza:

A lánynak fontos lett volna, és ezt tudta a barátja is, de még is bevallottan lustaságból nem kísérte haza.

Van aki kiakad ilyenen, van aki nem. De ha valakit szeretünk, figyelni kell az apróságokra is.

2013. jún. 1. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!