Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik lány lenne jobb barátnőnek?
1: lehet vele hülyéskedni, hasonlít az értékrendetek - ugyanazt tartjátok viccesnek, stb. nem sértődik meg ha beszólsz neki, és ha együtt vagytok sokat nevettek
2: tipikus lányfigura, mint aki a filmekben van. óvatosnak kell lenni, nehogy megsértődjön. nem az akivel szétröhögitek magatokat, és nincsenek is olyan mélyreható beszélgetések
tudom, hogy most ez kicsit olyan kérdésnek tűnik, h melyik jobb egy anorexiás vézna csaj, vagy egy vékony csaj nagy mellekkel, de tényleg nem annak szánom, hanem őszintén érdekel, hogy inkább vagytok haveri kapcsolatban is a barátnőtökkel, vagy ő csak egy barátnő és röhögésre ott vannak a haverok.
itt lehetne mind a kettő ugyanaz a csaj,csak a 2.nál a kapcsolat elején az ismerkedő résznél tart a dolog,2 hónap múlva meg olyan lesz úgyis,mint az első.
szóval a bizalmi viszony ami itt a különbség.
mondjuk ez a "nehogy megsértődjön" feltételez egy alá-fölé rendelt hozzáállást,túlzott megfelelési kényszert,amit alapból visszautasítok és kinevetem,ha engem gondolna bárki is az alárendeltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!