Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is sok a 12 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renáta0427 kérdése:

Szerintetek is sok a 12 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 17/L a volt barátom 29/F.Amikor szakított velem ezzel indokolta meg.Több mint két hétig voltunk együtt és ez idő alatt nem vettem észre hogy különösebben zavarná.

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2009. okt. 6. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
17 evesen szerintem is sok , es az a 2 het nem oyan hosszu ido
2009. okt. 6. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

két hét?

nem akarlak bántani, de megdugott és ennyi. Amikor "összejöttetek" is tudta, hogy mennyi idős vagy.

Ezt akarta, megkapta, lepattintott.

ha nem feküdtél le vele, akkor meg megismert és rájött hogy nem illetek össze, mert a korkülönbség még ebben a korban sok, szóval te még nagyon fiatal vagy egy 29 éveshez.

2009. okt. 6. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

A te korodban még sok...

Csak gondolj bele ő már 29, lassan családalapítás...

Te még csak 17 vagy, előtted az egész élet, még sok mindent meg kell tapasztalnod. Én is voltam hasonló szituban csak köztünk 16 év volt.Amíg együtt voltunk sosem érzékeltem h mennyi a különbség és sosem mutatta ki h őt ez zavarja.Azután a srác szakított, én kicsit kibuktam, de gyorsan rájöttem h igaza volt. Nem akart megfosztani a fiatal,pörgős éveimtől és a mai napig nagyon hálás vagyok ezért...

Üdv: Kishercegnő

2009. okt. 6. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Tavaly nyáron egy nálam 16évvel idősebb férfival "kavartam"...forró nyári kaland volt, de megbántam. Túl sok ilyenkor még a korkülönbség, egy 30éves férfi nem azt akarja, mint egy 17éves lány.

17/L

2009. okt. 6. 18:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!Nem feküdtem le vele mert,korainak tartottam.
2009. okt. 6. 19:06
 6/9 anonim ***** válasza:

De igen sok! Viszont ha tényleg szeretitek egymást, akkor ez ne gátoljon abban, hogy vele legyél. Ismerd meg alaposan őt és a szándékait. Ha ez megvolt, és minden ok, akkor korkülönbség ide vagy oda ti össze tartoztok.

A szerelemnek szeme nincs!

2009. okt. 6. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor meg lehet az volt a baj hogy korainak tartottad... akárhogy is, ha ő így gondolta, akkor nem illetek össze
2009. okt. 6. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi köztünk a párommal 14 év van, és 1.5 éve vagyunk együtt. nálunk ezt nem tartjuk soknak, mivel levonhat korábol, és hozzá adhatok a koromhoz :D De mi szeretjük egymást.

Viszont a 2 hét tényleg rövid idő, olyan mintha csak arra lett volna jo egy fiatal csaj.

17/L

2009. okt. 6. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
*és-én..bocsika
2009. okt. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!