Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez féltêkenysêgre adhat okot?
Figyelt kérdés
pàrom üzije egy.ex.munkatàrsnõjênek. kulcsszavak: "régen làttalak" "puszi"
pàrom egyàltalàn nem levelezgetõs típus. nem tudom ez most mi?!
:((
2013. máj. 31. 20:37
1/18 anonim válasza:
lány barátja ne legyél féltékeny...
2/18 A kérdező kommentje:
hmm?
a pàrom pasi ês.ez ex-munkatàrsnõje.
2013. máj. 31. 20:39
3/18 anonim válasza:
Konkrét okot nem ad, de azért én nem olvasgatnám a párom üzeneteit.
4/18 anonim válasza:
Adhat okot, de meg kéne bíznod a pasidban nem gondolod?:D
5/18 anonim válasza:
Ez még nem.. de azért nyitva tartanám a szemem..
6/18 anonim válasza:
szerintem meg ne írogasson valaki ilyet egy volt munkatársának, ha van épp párja. mert egy ilyen régen láttalak típusú üzi utalHAT arra is, hogy szívesen találkoznának. DE! minek találkozgasson más nővel, ha van neki barátnője?
légy óvatos!
7/18 anonim válasza:
Minek találkozgasson? Mert például összebarátkoztak mikor még kollegák voltak.. Vagy kedves hozzászóló, a te barátod láncra van verve és más nőre rá sem nézhet?
9/18 A kérdező kommentje:
reggelre törölte az üzit
egyértelmûen titkolni valója van. :(
nem hiszem el :(
2013. jún. 1. 07:12
10/18 anonim válasza:
Akkor hát.. tudod, ugye, hogy mit kell tenned. Ne vergődj ebben a megalázó helyzetben, lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!