Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Könnyebb egy csúnya fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb egy csúnya fiúnak egy olyan csinos nőt megszerezni, aki nagyon erkölcsös és ezért nagyon kevés pasinak adja magát oda és nagyon sokára, azért mert ilyen férfiből nagyon kevés van?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal, a lány nagyon csinos, de 28 évesen csak egy fiúval volt még, mert nagyon kevés fiúnak adja oda magát, olyan fiúnak, aki nem akarja lefektetni és bizony nagyon hosszú ideig vár vele fél év is vagy több. Na most azt mondta, hogy ilyen férfi nincs szerinte, mert mai férfiak nem várnak és ha nincs rövid időn belül szex, akkor továbbállnak. Na most ha én sokáig tudok várni a szexel és ezt mutatom is, akkor fog engem akarni, mert látja rajtam, hogy más vagyok mint a többi férfi mert akár házasságig is tudnék várni
2013. máj. 31. 15:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
89%
ne.. nene.. nenennenene..... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D unalmasak már ezek a kérdéseeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 31. 16:09
 22/22 anonim ***** válasza:
55%

Hat szerintem 1-2 honap utan mar jogosan akart a nyomorult masik fel szexet... azert az embereknek vannak igenyei. Meg mi van ha a masik 1 ev utan kozli hogy jah bocs koszi hogy zarva tartottad miattam a slicced de megsem kellesz...

Nah mindegy.

Amugy meg nem. Nem lesz sokkal tobb eselyed.

Hidd el jonne egy szoke herceg ugy levarazsolna a csajrol a bugyit mint a franc...

Tudom. Hozzam se erhetett szinte senki. Nem azert mert juj varni akartam, hanem egyszeruen nem erdekeltek, utaltam ha ugy neztek ram hogy majd felfaltak a szemeikkel.

Aztan jott ez a ficko es nah bumm. Mar vegigszexeltuk a fel varost...

Kemia. Ennyi.

2013. máj. 31. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!