Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkóság volt ilyet mondani?
Igaz már nem vagyunk együtt azzal, akinek mondtam...
A lényeg az volt, hogy elkezdett meghízni, én meg elkezdtem undorodni a nagy narancsbőröktől meg zsíroktól ezért egyre kevesebbet szexeltem vele és meg is mondtam neki, hogy majd akkor fogok, ha nem lesz ilyen. Erre ő azt mondta, hogy azért ilyen, mert kevés a testmozgás (szex).
Erre megmondtam neki, hogy akkor ez a 22-es csapdája, mert amíg kövér vagy nem duglak meg, de így nem fogsz fogyni csak hízni, ami végett még úgyse foglak.
Szerintetek igazam volt hogy azért már mégse kéne így kinézni vagy nem?
Nem mindegy hogy adod elő a mondandódat a kényes dolgokat is lehet szépen építő jelleggel közölni hogy ne legyen belőle baj, ne bánts meg a másikat és még el is érd a célod hogy mondjuk mozogjon többet stb...
előző voltam
Az őszinteség szép és jó dolog, de lehet a dolgokat tapintatosan is közölni, főleg, ha érzékenyen érinti a téma. Egyszer csak elkezdett hízni, nem volt valami oka?
Szóval igen, nekem ez bunkóság, nem a mondanivaló, hanem ahogy közölted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!