Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja furcsának néhány fiatal, hogy a kapcsolatokban a pénz, az anyagi helyzet is fontos?
Én is furcsállom kicsit, vagyis inkább azt tartom furcsának, hogy mennyire fontos. Pedig nem is vagyok fiatal.
34/N
10-11.
Ellentmondasz önmagadnak. Az előbb fejtetted ki hogy életképtelen pasikkal nem kezdesz. Vagyis fontos számodra, hogy a férfi legalább magának elő tudja teremteni a megélhetését. Egyébként ezzel én is így vagyok. Nem várok semmi extrát a pasitól, de amit egyedül megengedhetek magamnak (például utazás), arról ne kelljen lemondani, mert a párom épp hogy a vegetáláshoz szükséges anyagiakat (vagy még azt sem) képes csak előteremteni magának. Annyira jól én sem keresek, hogy két főt utaztassak.
Akkor a fogalmakat kell először tisztázni. Az, hogy számít a pénz, számomra nem egyenlő azzal, hogy a milliárdos herceget várja valaki. Annyit jelent, hogy nem mindegy, hogy a másik egy hajléktalan koldus, vagy vele nagyjából egy szinten kereső dolgozó ember. :)
Egyébként értelek.
Úgy úgy na, egy véleményen vagyunk. :-)
Csak sokan itt a pasik meg úgy vannak vele, hogy ha egy lány ezt így kimondja/leírja, hogy neki számít, akkor egyből anyagias ribi, aki elvárja, hogy a segge alá tegyenek dolgokat, pedig te is, én is és lemerem fogadni, hogy az itt válaszokat adó hölgyek többsége is úgy van vele, ahogy te megfogalmaztad.
Ha ezt kimondja, akkor nem anyagias ribi. Ha ezt mondaná, megigérném, hogy a lehető legtöbbet igyekszem majd előteremteni és megpróbáljuk majd megoldani, hogy mindenre jusson, hogy mindenre kijöjjön.
Erre, a nő vagy azt mondja, hogy rendben és megbízik bennem, vagy otthagy. Ha otthagy, akkor egy anyagias ribi, mert nem képes együttműködni és igen, csak a pénz számít neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!