Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zs.Bia kérdése:
Mért van az, hogy a fiúknak a foglalt lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Egy éve összehaverkodtam egy fiúval, de nem lépett abba az irányba, hogy ebből több legyen. A bálokon táncoltunk stb.
De mikor meglátott minket a barátommal akkor nem szólt hozzám. Másnap meg el hívott randizni...
Mi a véleményetek miért?
2013. máj. 30. 15:01
1/9 anonim válasza:
Nem a foglaltak, hanem a jók, de a jók foglaltak.
2/9 anonim válasza:
Tiltott gyümölcs mindig finomabb! :) Tapasztalat! De én is jártam így már. :/
3/9 anonim válasza:
Mekkora szerencsétlen, már bocs.
Egy lányra nincs ráírva, hogy foglalt, vagy nem (kivéve ha épp a pasijával van). Senki nem ez alapján dönti el, tetszik-e neki vagy nem.
4/9 anonim válasza:
Tőle kérdezted? Lehet, akkor döbbent rá, hogy többet jelentesz neki, mint barát, mikor látta, hogy esetleg elveszíthet.
5/9 A kérdező kommentje:
köszi
2013. máj. 30. 15:16
6/9 anonim válasza:
Mindig mindenkinek az kell ami nem lehet az ôvé.
7/9 anonim válasza:
A szerelem általában boldoggá teszi az embereket, és ettől a kisugárzásuk vidámabbá, tehát vonzóbbá is válik.
8/9 anonim válasza:
A jó csajok foglaltak . Lehet adigre szedte ősze a bátorságát. És sürgőseb volt lépnie.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat
2013. máj. 30. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!