Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati tanácsadó vajon tud rajtunk segíteni?
Igazából nagyn általánosan tettem fel a kérdést, hogy ti hisztek e egy külsős segítségben? Persze valóban problémafüggő a dolog...A férjemnek van egy jó nehéz alaptermészete amit egyre nehezebben tűrök és már eléggé elfajultak a dolgok köztünk, de másrészt meg egy jó férj és apuka, csak az a baj vele ha valamihez nincs kedve akkor arra nem tudja magát rávenni, sokszor értelmetlen dolgokon veszekszik velem és nagyon durván beszél, türelmetlen.
Ahelyett hogy otthangynám, azért gondoltam párkapcsolati tanácsadóra mert még mindig szeretem.
Az a baj vele, hogy számára a kimondott szavak "elpárolognak" a düh levezetésére szolgálnak, és nem képes megérteni hogy ezzel megbánt, csodálkozik rajta hogy még emlékszek rá amiket mondott és fel sem fogja hogy mennyire elrontja a hangulatomat és mint egy dominóeffektus, a kapcsolatunkat is, mert ez túl gyakran történtik. Megvannak persze a külsős problémák is amelyek ezt a stresszt okozzák nála, de alapvetően a habitusa is ilyen és szörnyen nehéz "elviselni".
Ismerek olyan személyt aki ezzel foglalkozik aki tanácsadó. És tudok olyanokról is akiknek már segített ez a dolog.
De a te esetedben annyira felesleges, mert te is tudod hogy nem kéne már vele lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!