Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párkapcsolati tanácsadó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kindi kérdése:

A párkapcsolati tanácsadó vajon tud rajtunk segíteni?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék olyanokkal akik már jártak párkapcsolati tanácsadónál, vagy ismernek olyan párokat akik igénybe vettek efféle segítséget. Ismertek olyat akiknek rendbejött, megjavult a kapcsolatuk?

2013. máj. 30. 12:20
 1/9 ivilicious ***** válasza:
ha már külső emberre van szükség,felejtős..szerintem
2013. máj. 30. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Probléma függő is a dolog
2013. máj. 30. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Szuleim voltak egy-ketszer
2013. máj. 30. 12:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazából nagyn általánosan tettem fel a kérdést, hogy ti hisztek e egy külsős segítségben? Persze valóban problémafüggő a dolog...A férjemnek van egy jó nehéz alaptermészete amit egyre nehezebben tűrök és már eléggé elfajultak a dolgok köztünk, de másrészt meg egy jó férj és apuka, csak az a baj vele ha valamihez nincs kedve akkor arra nem tudja magát rávenni, sokszor értelmetlen dolgokon veszekszik velem és nagyon durván beszél, türelmetlen.

Ahelyett hogy otthangynám, azért gondoltam párkapcsolati tanácsadóra mert még mindig szeretem.

Az a baj vele, hogy számára a kimondott szavak "elpárolognak" a düh levezetésére szolgálnak, és nem képes megérteni hogy ezzel megbánt, csodálkozik rajta hogy még emlékszek rá amiket mondott és fel sem fogja hogy mennyire elrontja a hangulatomat és mint egy dominóeffektus, a kapcsolatunkat is, mert ez túl gyakran történtik. Megvannak persze a külsős problémák is amelyek ezt a stresszt okozzák nála, de alapvetően a habitusa is ilyen és szörnyen nehéz "elviselni".

2013. máj. 30. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy próbát szerintem megér. Ha csak rávilágít a férjednek néhány dologra, amire neked nem sikerült (például hogy igazán jó lenne, ha a dühét máshogy vezetné le), már megérte.
2013. máj. 30. 13:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én voltam ilyenen, sz@rt sem ér, de egy tanulsága van: minek nyűglődni valaki mellett, akivel nem vagy boldog?
2013. máj. 30. 13:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ja ez jó kérdés, hogy minek nyűglődni valaki mellett akivel nem vagyok boldog! Magamnak is feltettem párszor ezt a kérdést! Talán azért mert van egy kislányunk aki imádja az apját és az apja is a lányát. Én nagyon lelkiismeretes vagyok és nincs erőm szakítani vele, főleg úgy hogy tudom vannak még körök amelyket nem futottunk le! Én sem vagyok piskóta, a férjem rengeteg dolgot kibírt mellettem és megbocsájtott pedig neki is könnyebb lett volna lépnie. Egy kapcsolatért meg kell dolgozni!
2013. máj. 30. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan személyt aki ezzel foglalkozik aki tanácsadó. És tudok olyanokról is akiknek már segített ez a dolog.

De a te esetedben annyira felesleges, mert te is tudod hogy nem kéne már vele lenned.

2013. máj. 30. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Férfi és van egy kislányom akit imádok és ő is engem, de én 1x év gyötrődés után már nem vettem be a "majd ettől jobb lesz" meg "a gyerek érdeke" dumát. Most jobb, a gyereknek is, nekem is, megkockáztatom az exnejnek is.
2013. máj. 30. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!