Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom mellett már csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mellett már csak egy szexuális tárgynak érzem magam! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, úgyérzem belőle már minden érzelem kihunyt. Ha találkozunk azonnal a tárgyra tér. Már nem tud úgy megölelni, hogy közben ne a fenekemet markolássza és nem tud úgy hozzám bújni, hogy ne a nadrágomban kössön ki a keze.

Nem ölel meg, vagy simogat meg önzetlenül, szeretetből.

Persze zsigerből elutasítom, mert már hányingerem van ettől az egésztől. Gyűlölöm, hogy az amúgy jól működő kapcsolatunkból ő szexkapcsolatot csinál. A gondolattól is rosszul vagyok.

Elmondtam neki ezerszer, hogy amíg ez így van, nem érzem egy cseppet sem, hogy szeret, hogy önzetlenül megsimogatna egy rossz napom után és megkérdezné hogy vagyok, vagy bármi apróság, addig nekem rohadtul nincs kedvem szexelni vele.

Hozzáteszem volt olyan, hogy megadtam magam, lefeküdtem vele, gondolván, ha adok, talán megkapom én is azt, amire vágyok. Ehelyett egy 2,5 perces rideg bújás után közölte hogy fáradt, megfordult és aludt.

Én ezzel már nem tudok mit kezdeni, kinyír belőlem minden érzelmet ezzel. Megbeszéljük, hogy elmegyünk boltba, leülök, hogy felhúzzam a cipőmet és jön oda, hogy "naa kapd be egy kicsit..." és már tolja a képembe. Hányingerem van már a saját páromtól!! Kb 2-3 hónapja ilyen, előtte annyira jó volt a kapcsolatunk. Képtelen vagyok megérteni. Miért nem fogja fel, hogy nem a szexuális rabszolgája vagyok, hanem a párja!?

Ha érezném, hogy nem csak ezért tart, akkor én is szívesebben fogadnám a közeledéseit.

Mit lehet ilyenkor tenni? Miért van ez? Úgyérzem már lassan, hogy ez nála valami betegség!

2013. máj. 30. 12:07
1 2
 11/12 genszorny válasza:
Egyszerű!Kötözd ki az ágyhoz amikor alszik és a muffoddal ülj a szájára!Ha nemnyal ki mint a lecsósvájlingot akkor addig így marad!
2013. máj. 31. 15:59
 12/12 anonim válasza:

szia

mi lett a vége? :)

2014. nov. 30. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!