Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szerencsés dolog nőnek lenni, nőnek születni párkapcsolatok tekintetében?
Egy nőnek udvarolnakm így nem kell semmit tennie csak várnia az udvarlókat és a leveleket a társkeresőn. Egy nő mindig talál szexre pasit.
Egy nő könnyebben talál fiút magának kapcsolatra is.
Ingyen beléphetnek eggyes szórakozóhelyekre.
Ismerkedés, párválasztás korban több a fiú, mint a nő stb..
12.
Na ez nem igaz!!
Én nők között éltem, családomban is csak nők vannak, egyetemen is egyedül én voltam a fiú. És bizony a csúnya nők ugyanúgy nem pasiznak be mint a csúnya pasik vagy ha csúnya nő talál pasit is magának, az a pasi úgy fogja csalni, ahogy nem szégyen.
Prof Shewy igazad van. Ráadásul ugye a családban két személynek kell dolgoznia, ergó a nőnek, anyának is, és a pasik akkor is elvárják, hogy a családanya szerepet is játssza.
Fiatalkorban elméletileg könnyebb a pasizás, mert a hímek vannak többen, de mint előbb is írták, mi inkább megvárjuk, míg a pasi jön oda. Erre néha jóóóó sokáig kell várni, akár akkor is, ha nem bűnronda az ember lánya. Az viszont, ha végre odajön, és mondjuk meghív moziba, na az nem rossz dolog, és mondjuk nem azért, mert ő fizeti, hanem maga a gesztus, hogy áldoz rád. Vagy vesz egy szál virágot, stb :)
De hát igen, nehéz a csajoknak néha. De mi nem hiába vagyunk erősebbek mentálisan. :)
ma 21:03
Valóban? Ennek módfelett örülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!