Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz a mondás hűséget fogadunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a mondás hűséget fogadunk és nem vakságot?!

Figyelt kérdés
Ki az akit zavar,ha a párja a tudtán kivül megnézné a jó nőket? Szerintem ez normális,hiszen a nők is megnézik a jó pasikat,ez mgé semmit nem jelent.
2013. máj. 29. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%

a 10. nagyon jól eltalálta :D

A külsőség csak ráadás, úgyis a belső miatt szeretünk meg valakit, így nézelődni nem bűnös dolog :)

19/L voltam megint :)

2013. máj. 29. 14:37
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

Én a férfiakat és nőket egyaránt megnézem. A nőket sokkal inkább. Milyen csinos cipőt vagy blúzt visel, mennyire szép az arca, vagy mennyire botrányosan van felöltözve.

A párom is biztosan megnézi a nőket, de azért szerencsére nem fordul senki után az utcán mikor vele vagyok.

Aztán otthon van hogy mondom neki, mennyire szép lányt láttam tegnap, és ezt ő is nagy ritkán elmondja. Nekem ez teljesen belefér és egyet is értek ezzel a mondással.

2013. máj. 29. 14:39
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Attól még hogy diétán vagyok az étlapot meg lehet nézni !

Barátnőm is megnézi a pasikat mert vannak nálam jobban kinézőek is én is ugyanígy vagyok a csajokkal . Azért van az ember szeme hogy nézzen !

2013. máj. 29. 14:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem a feltűnő embereken akad meg a szemem, teljesen mindegy, miért feltűnőek. Azért bámulni nem szoktam őket, maximum egy pillanatra rájuk nézek.

Szerintem a baj a nyálcsorgatásnál kezdődik. Ha szeretem a páromat, őt látom a legvonzóbbnak. Legalábbis én.

2013. máj. 29. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

"diétán vagyok"

Ha szereted a csajodat és külsőre is bejön akkor az nem diéta hanem olyan mintha mindennap lakoma lenne.

2013. máj. 29. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát mert lakoma is : de attól még nézelődni lehet az nem bűn .
2013. máj. 29. 15:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ja csak akkor valami ilyesminek kell lejátszódnia agyban: Mennyivel szebb, ápoltabb és kedvesebb az én barátnőm, mint az a csaj ott.
2013. máj. 29. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!