Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus lányok/nők Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok/nők Ti mit válaszoltoka arra, ha megkérdezi Tőletek valaki, hogy van-e barátotok?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban olyan nőkre gondolok akikről egyáltalán nem látszik,hogy azok-e vagy sem...

Érdekelne,hogy mennyire válalljátok ezt bátran? Pédául,ha egy új munka helyen megkérdezi valaki tőletek akkor mit mondtok? Bátran mondjátok,hogy nincs és barátnőtök van? Vagy terelitek a témát amíg csak lehet,hogy ne derüljön ki?

2013. máj. 29. 00:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem mondom el soha idegennek, hogy a nők érdekelnek, mindig rákérdeznek, hogy van barátod? (Mert valahogy belőlem kinézik, hogy sokat pasizom) Általában annyit mondok, hogy foglalt vagyok, ha igaz, ha nem.

Ha egy olyan srác próbálkozik sokáig, akit ismerek, annak -ha nem pletykás- őszintén elmondom, hogy figyelj, nem veled van bajom, de én a lányokat szeretem. Sokan nem veszik be, ez mondjuk zavaró, de nem tudok többet tenni.

Szüleim sokat kérdezősködnek, hogy miért van az, hogy nekem egy srác sem jó, de szerencsére külön élek és megoldom a magánéletemet, nekik pedig mindig azt mondom, hogy mert az aktuális srác le akar kötni, amire nekem nincs szükségem, mert tanulok, karriert építek blabla.

Gondoltam már arra, hogy egy álca pasit beszerzek, hogy mindenki megnyugodjon, mert még hosszú évekig biztos nem fogom velük közölni a szexuális szokásaimat, szerintem mindketten meghalnának a bejelentéstől.

20/L

2013. máj. 29. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!