Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, mi a véleményetek a,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi a véleményetek a, , felszedő művészekről"?

Figyelt kérdés

Mert hogy ma már ezt tanítják, fizetős tanfolyamokon ahol tényleg profin megtanítanak nőzni >>>pick-up artist. Neten van is sok videó erről. pl: https://www.youtube.com/watch?v=zHpi_Y3TV60

Azon gondolkozok befizetek egy ilyenre, teljesen megváltoztat (jó irányba).

2013. máj. 28. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Mit tanfolyam? Ennyi az egész... na ő felszedő művész..

2013. máj. 28. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Énis csinálom, de pénzt sajnálok rá :D
2013. máj. 28. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem tudom pontosan mit tanítanak. De az ilyen vagány, nagydumás "felszedő művészektől" a hideg ráz.

Ha meg akarod játszani, hogy magabiztos vagy, de közben k.urvára nem, nem fog működni. Inkább menj el egy pszichológushoz és dolgozz az önbizalmadon. Aztán próbálj meg őszinte érdeklődésself fordulni egy nő felé... 25N

2013. máj. 28. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be, ha ilyenekkel odajönnél hozzám, tuti elhajtanálak

21F

2013. máj. 28. 23:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség, szerintem taszító, ha megtudnám, hogy úgy tanultad a csajozást, és betanult trükkökkel akarsz felszedni, elhajtanálak, akkor is ha egyébként vonzó/szimpatikus vagy. Lehet hogy velem van a baj de én nem akarok csak egy csaj lenni akit valaki felszed, mert épp nő kell neki.

Voltak akik ezzel próbálkoztak, esélytelen nálam. Barátomon láttam anno, hogy ő konkrétan engem akar, össze is jöttem vele.

2013. máj. 28. 23:47
 6/10 A kérdező kommentje:
ez nem ilyen egyszerű. nem sablon szövegeket tanítanak, hanem inkább önbizalomra tanítanak meg, hogy odamerj menni bárkihez. Sokkal inkább szól az önmegismerésről valójában mint nagyképű csajozásról (persze sok nő nem ezt gondolja). Megtanítanak kinyílni a nők előtt, szocializálódni és manapság ezzel sok férfinak gondja támad (népbetegség).
2013. máj. 29. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Sokkal jobban jársz egy jó pszichológussal. Ezek a lehúzásra mennek rá elsősorban.
2013. máj. 29. 00:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Így van.
2013. máj. 29. 02:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen tanfolyamokon megtámogatnak, hogy át tudd lépni a saját korlátaidat, gátlásaidat, amiket egymagad is át tudnál, de úgy nincs elég bátorságod. Plusz még megtanítanak, hogy juss át a nők védekező és elutasító mechanizmusain, ha jól értem.

Az a véleményem a megszerzett önbizalmat és tudást az ember már úgy használja, ahogy akarja, lehet nagyképűen, hivalkodóan, de ez nem törvényszerű, csak ők azok, akikről ez ordít.

Itt szerintem nem arról van szó, hogy valaki darálja a nőket, bár sokan ezt teszik, de életed szerelmét sem fogod esetleg tudni összehozni, ha nincs elég önbizalmad.

2013. máj. 29. 08:12
 10/10 viktor123456 ***** válasza:

kennedynek volt itt normális válasza.

egy ilyen átlök a nyomiságod holpontján. de ha nem indulsz el a saját irányodba, ugyanúgy nyomi maradsz.

28F

2013. máj. 29. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!